Wüstenrot zahajuje podzimní úvěrovou kampaň

Praha 1. října 2018 – Finanční skupina Wüstenrot zahajuje svou podzimní marketingovou kampaň. Během října a listopadu prostřednictvím TV, on-linu a vybraných printových titulů osloví stávající i nové klienty svou nabídkou na financování bydlení. V hlavní roli se objeví oblíbený Wustík, expert na bydlení.

Jde o naši největší letošní reklamní kampaň. Po několika letech se opět vracíme i s televizní reklamou,“ říká Pavlína Musilová, manažerka marketingu a PR finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Kampaní připomínáme zákazníkům značku Wüstenrot, a zároveň představujeme zajímavou nabídku úvěrových produktů k pořízení nebo rekonstrukci bydlení.“

Kampaň poběží v TV, kde se objeví dva patnáctivteřinové spoty a sponzoring. Media mix dále zahrnuje print, on-line, sociální média a také BTL materiály, především na pobočky. Kreativu připravila agentura Scholz & Friends.

Půjčka ProBydlení levnější až do konce roku

První z televizních spotů je zaměřen na výhody překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení. Ačkoliv úrokové sazby úvěrů rostou, Půjčku ProBydlení se splatností 14, 18 a 22 let naopak Wüstenrot zlevnil až do konce roku o 0,3 %. Finance například na lepší kuchyni či koupelnu tak mohou klienti získat již za 4,59 % ročně. Navíc je Půjčka ProBydlení do konce roku zcela bez poplatků.

Druhé hlavní sdělení kampaně se týká hypotečních úvěrů. Pro zájemce o vlastní bydlení má Wüstenrot nejen atraktivní úrokové sazby od 2,34 % ročně, ale do konce října i poplatkové prázdniny. Kdo by si rád pořídil nový dům či byt, ale ještě nemá přesně vybráno, může využít výhod Hypotéky dopředu. Ochrání se tak před růstem sazeb a na hledání vysněného bydlení bude mít 12 měsíců.

Finanční skupina Wüstenrot v České republice

Wüstenrot je finanční skupina, která se zaměřuje na tvorbu finančních rezerv a financování bydlení. Portfolio Wüstenrotu zahrnuje stavební spoření, úvěry a hypotéky a depozitní produkty. Po prodeji pojišťovací části skupiny pojišťovně Allianz, který byl završen počátkem roku 2016, tvoří finanční skupinu 2 společnosti:

Wüstenrot – stavební spořitelna a.s. zahájila svou činnost v roce 1993. Za dobu své činnosti si díky uvážené obchodní strategii a kvalitním produktům získala důvěru statisíců klientů, kterým poskytla úvěry na financování bydlení v celkové výši přes 54 miliardy korun. V současné době u ní mají klienti uzavřeno 400 tisíc smluv
o stavebním spoření.

Wüstenrot hypoteční banka, a.s., založená v roce 2002, se zaměřuje zejména na poskytování hypotečních úvěrů na bydlení a vydávání hypotečních zástavních listů. Na přelomu let 2010/2011 rozšířila svou nabídku o spořicí a běžné účty a termínované vklady. Za dobu své činnosti poskytla hypotéky a úvěry v objemu přes 46 miliard korun.

Více informací je k dispozici na www.wustenrot.cz.