Alexandr Ovečkin začal novou hokejovou sezónu s World of Warships.

Kapitána The Washington Capitals´ najdete ve hře jako velitele

2. října, 2018 – Začala nová sezóna 2018-2019 v NHL a křídlo washingtonských Capitals´ Alexandr Ovečkin se zhostil ještě jedné role. Slavný hokejista a současně i poslední vítěz Stanleyova poháru se stane součástí nadcházejícího update populární hry World of Warhips. Nové rozšíření hry je směřováno na konec října, kdy se objeví každoročně oblíbená halloweenský event.

Kapitán Capitals´ se stal součástí marketingové kampaně nazvané Earn Your Greatness, jejíž součástí je mimo jiné trailer, který hokejista natáčel na Floridě. Podívejte se na video a pochopíte, proč se hvězda jako Alexandr Ovečkin stala tváří lodí.

„Natáčení bylo perfektní až na jeden malý problém s přístrojem na mlhu. Zařízení spustilo kouřový detektor, takže jsme jej museli zakrýt nakonec malým hrníčkem,“ směje se Ovečkin při vzpomínce na natáčení a dodává: „Vždycky jsem chtěl, aby lidé pochopili, že v jakékoliv soutěžní hře, musíte inspirovat hráče nikdy nevzdávat. Video hry jsou vlastně jako sport – musíte víc hrát i trénovat. Když jsem si zahrál hru poprvé, ihned jsem zjistil, že nejsem zrovna dobrým námořním vojevůdcem.. ale podobně jako na ledě, budu trénovat a zlepšovat svoje schopnosti, až se stanu nejlepším.“

Ve World of Warships se Ovečkin objeví hned v roli čtyř rozdílných komandérů. Jeden bude sloužit v americké armádě, další pak jako vůdce sovětských plavidel. Tito dva zvláštní velitelé budou dvojím národem, ve World of Warships to především znamená, že hráči si budou moci přepínat mezi dvěma národy  jednoho vůdce.

Ovečkin se objeví v tzv. Halloween módu, který je naplánován na polovinu října. Hráči tak k dlouho očekávaným ponorkám získají ještě velkou hokejovou hvězdu.

Oficiální stránky: