AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E vítězí v uživatelských testech

Německá společnost  AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, WLAN, hlas, video a IPTV. Kvalitu jejích řešení dokládá celá řada prestižních ocenění, která jim byla udělena.

Mezi nejdůležitější funkce produktů AVM patří možnost snadno vytvořit domácí bezdrátovou síť. Do produktů AVM FRITZ!Box jsou proto implementovány nejmodernější technologie pro vysokorychlostní bezdrátový Internet. Pro zvýšení dosahu je možné bezdrátovou síť doplnit o zařízení AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E, které nabízí bezdrátovou konektivitu Wireless AC + N s rychlostí až 1300 Mbit/s (5 GHz) a k tomu až 450 Mbit/s (2.4 GHz) spolu se zabudovaným gigabit LAN portem.

Přednosti zařízení AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E byly oceněny v září tohoto roku v Německu v rámci spotřebitelského hodnocení Stiftung Warentest. V kategorii Wi-Fi repeaterů získalo toto zařízení nejlepší hodnocení díky svému výkonu a velmi snadné použitelnosti.

Velká obliba všech produktů AVM mezi uživateli je mimo jiné dána právě výše zmíněnou snadnou použitelností, která je zvláště důležitá u zařízení primárně určených pro domácnosti a menší firmy. U všech zařízení AVM je proto kladen velký důraz na jednoduchou instalaci, konfiguraci a obsluhu. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé bez problémů využívat všechny jejich dostupné funkční možnosti.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm