O2 podporuje drobné podnikatele. Nabídne jim lokální inzerci zdarma a propojí je tak lépe s obyvateli v okolí.

Operátor O2 odstartoval kampaň zaměřenou na podporu lokálních podnikatelů. Navazuje tak na úspěšnou kampaň z roku 2016, kdy podpořil více než tisíc firem v regionech. Tentokrát se zaměřuje na možnost bezplatné lokální inzerce prostřednictvím věrnostního programu O2 Extra výhody pro všechny podnikatele, kteří využívají libovolnou službu O2. Díky cílené mobilní reklamě jim nabízí unikátní možnost oslovit až 1,7 milionu uživatelů tohoto programu.

„Drobní podnikatelé propagaci svého byznysu často příliš neřeší, protože na to nemají čas, peníze, nebo se v marketingu příliš nevyznají. Prostřednictvím bezplatné inzerce, kterou jim nabízíme, mohou dát o svém podnikání snáze vědět a oslovit lidi v blízkém i širším okolí. Obyvatelům v dané lokalitě zároveň nabídneme ojedinělou možnost, jak podpořit místní podnikatele nebo neziskové organizace. V aplikaci se totiž jednoduše dozvědí, co se děje v jejich okolí – jaká akce se pořádá v místní hospůdce, kde se pořádá dětský den, nebo že řezníkovi dovezli čerstvou zvěřinu,“ popisuje Vladimír Schertler, ředitel pro firemní zákazníky.  

Jak inzerce funguje?

Stačí, aby se podnikatel zaregistroval na webu www.lokalni-podnikatel.cz a vyplnil jednoduchý formulář. „Inzerentům dokážeme se sestavením nabídky pomoci, aby byla pro potencionální zákazníky co nejatraktivnější,“ dodává Vladimír Schertler.

Nabídka se poté zobrazí všem zákazníkům O2 v rámci Extra výhod na webu nebo v mobilu ve speciální kategorii „Lokální podnikatel“ v okruhu až 15 kilometrů od pobočky. „Myslíme také na podnikatele, kteří nabízejí ubytování nebo e-shopy. Jejich nabídku uvidí zákazníci z celé republiky,“ uzavírá Vladimír Schertler.

Video:

https://youtu.be/m20uZc2G9yw