Sberbank CZ podpořila Nadaci Leontinka

Praha, 4. 10. 2018 – V září se konal benefiční turnaj Sberbank Golf Cup pro Leontinku, kterým se Sberbank CZ zapojila do projektu Nadace Leontinka. Jeho cílem je finančně podpořit děti se zrakovým handicapem. Turnaje, který nese název Každá rána dobrá, se účastnili firemní klienti banky.

„Sberbank CZ dlouhodobě rozvíjí společensky zodpovědné podnikání. Kromě toho, že spravuje vlastní nadační fond, podporuje další charitativní a veřejně prospěšné projekty, mimo jiné pomáhající zdravotně či sociálně znevýhodněným dětem. Golfem pro Leontiku chceme zlepšit život dětem se zrakovým postižením,“ vysvětluje Radka Černá, mluvčí Sberbank CZ.

Sberbank Golf Cup pro Leontinku se konal v září 2018 v Golf Resortu Beroun jako poslední letošní turnaj golfové benefiční tour pro Nadaci Leontinka. Projekt již dvanáctým rokem úspěšně spojuje dobročinnost, sport a byznys. Pro Sberbank CZ znamená společenská odpovědnost vést banku odpovědným a citlivým způsobem. Dlouhodobě se zaměřuje především na Nadační fond Sberbank CZ, který podporuje menší projekty a pomáhá konkrétním lidem, dobrovolnictví zaměstnanců, Sberbank les – podpora obnovy krajiny, finanční podporu veřejně prospěšných projektů a ekologický přístup.

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni

 

Radka Černá

Tisková mluvčí

Sberbank CZ, a.s.

Telefon: 234 706 837, 734 416 616

E-mail: cerna.radka@sberbankcz.cz

www.sberbank.cz