Operátor O2 spustil prodej mobilních telefonů Moto G6 Play a Moto E5

Praha, 8. října 2018 – operátor O2 nově zařadil do nabídky mobilní telefony Moto G6 Play a Moto E5 od společnosti Motorola. Nově dostupná zařízení z rodiny produktů moto g a moto e nabízí kombinaci funkcí pro zákazníky, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi kvalitou, stylem nebo požitkem. U obou modelů mohou zákazníci využívat volání v síti LTE se spojením do dvou vteřin, a již tradiční benefity značky Motorola – například kapacitu a výdrž baterie, kvalitu zpracování a v neposlední řadě atraktivní cenu. Oba modely disponují výkonnou baterií s kapacitou 4000 mAh, procesorem Qualcomm® Snapdragon™ a jsou poháněny systémem Android™ 8.0 Oreo™.

Moto G6 Play: Foťte a hrajte dnes, nabijte až zítra

Pokud hledáte smartphone, který s vámi udrží krok více než jen pár hodin, pak je to Moto G6 Play. Díky výkonné baterii s kapacitou 4000 mAh, která vydrží v pohotovosti až 36 hodin na jedno nabití, vás nezradí během navigace neznámou cestou ani při zachycení perfektního snímku1. Moto G6 Play disponuje 1,4 GHz jádrovým procesorem, který poskytne okamžitý přístup ke všem aplikacím a fotografiím bez jakéhokoliv zasekávání a zpoždění. Veškeré momenty svého života zachytíte 13 MP fotoaparátem s autofokusem fázové detekce (PDAF), s nímž zvládnete zaostřit ještě rychleji. Na vyfocené snímky či videa se pak můžete podívat na 5,7″ displeji Max Vision s rozlišením 18:9, který se vzhledem ke své štíhlé konstrukci a výšce drží pohodlně v ruce.

Moto E5: Praktický pomocník

Ideálním pomocníkem pro všechny případy je smartphone Moto E5, který příjemně padne do ruky, a to díky ergonomicky zakřivené zadní straně. Kromě elegantního designu je to také bezpečnost, která je předností Moto E5. Diskrétní a jednoduchý přístup zajišťuje čtečka otisků prstů2 ukrytá v ikoně Motorola, se kterou se okamžitě dostanete ke všem oznámením, k volání nebo domovské obrazovce. Přídavný slot na microSD43 vám umožní uložit ještě více fotografií, skladeb a videí. Moto E5 vás během dne rozhodně nezradí náhlým vypnutím, a to díky baterii o kapacitě 4000 mAh, která vám zajistí celodenní používání.

Dostupnost a cena

Model Moto G6 Play je dostupný za cenu 4 495 Kč.

Model Moto E5 je dostupný za cenu 3 495 Kč.

Omezení odpovědnosti

Funkce či specifikace produktu se mohou lišit podle mobilního operátora a mohou se změnit bez předchozího upozornění nebo závazku. Některé funkce a specifikace produktu mohou být závislé na síti a podléhají dodatečným podmínkám a poplatkům. Před zakoupením si přečtěte podrobnosti o produktu pro konkrétní mobilní operátory.

1Všechny údaje o životnosti baterie jsou přibližné a založené na profilu se smíšeným použitím (který zahrnuje jak dobu používání, tak pohotovostní dobu) za optimálních podmínek sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a typu využití.

2Čtečka otisku prstů není u některých modelů k dispozici, pro více informací se obraťte na svého prodejce.

3Přístroj podporuje paměťové microSD karty do velikosti 128 GB. Paměťová karta není součástí balení.

Obsah s omezeními DRM nemusí být možné na kartu přesunout.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.