Zahájen prodej lístků pro MČR v počítačových a mobilních hrách 2018

Největší herní akce roku je tady již v první polovině listopadu a prodej lístků byl dnes konečně spuštěn. Koupí prémiových balíčků se navíc zapojíte do slosování velké Windows 10 soutěže o modifikovaný herní počítač Alza GameBox GTX1080Ti.

Brno, ČR – 9. října 2018 – Společnost PLAYzone zahájila předprodej vstupenek na největší herní akci roku, kterou je Mistrovství ČR v počítačových hrách a Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách v rámci festivalu Life! Zakoupení vstupenky opravňuje návštěvníka ke vstupu na celé výstaviště ve dnech konání festivalu, tedy 9. až 11. listopadu 2018. Během festivalu probíhají i veletrhy SPORT Life!, DANCE Life!, IN-JOY Life!, YOU2BER Life! a Life! STYLE. Na všechny tyto sekce festivalu má návštěvník zajištěn vstup s jedinou vstupenkou.

Stejně jako v loňském roce bude možnost v předprodeji exkluzivně získat prémiové balíčky plné odměn. Velkou letošní novinkou je kategorie VIP v limitovaném počtu 100 ks, která vedle dalších výhod a třídenního vstupu na celé výstaviště nabízí i jedinečnou edici mikiny s motivy Mistrovství České republiky v počítačových a mobilních hrách, kterou si domů budete moci odnést ve stylovém PLAYzone batůžku. Tento speciální balíček pro opravdové gamery bude k dostání za 1500 Kč. Nižší varianta s označením Premium bude dostupná v jednodenní i třídenní variantě za 350 Kč, respektive 550 Kč. Klasická jednodenní vstupenka bude v předprodeji i na místě stát klasických 150 Kč.

Exkluzivní balíčky kategorie Premium a VIP skrývají tyto odměny pro lepší zážitek:

  • Unikátní MČR mikina (velikosti S, M, L, XL nebo XXL) – pouze VIP
  • PLAYzone batoh – pouze VIP
  • Vstup na celé výstaviště
  • Přednostní vstup na bar
  • Lepší sezení
  • 1x/3x lístek do tomboly
  • 1x/3x chlazený Semtex
  • 1x časopis SCORE
  • Exkluzivní visačka s klíčenkou na krk
  • Zařazení do Windows 10 soutěže o modifikovaný počítač Alza GameBox GTX1080Ti

Velká Windows 10 soutěž

Pořadatel MČR, agentura PLAYzone, se ve spolupráci se společností Microsoft rozhodla pokračovat v loňské spolupráci, díky které mohl náhodně vylosovaný návštěvník vyhrát nezapomenutelný zážitek v podobě výletu na libovolnou herní akci v Evropě. V letošním roce bude odměna spíše věcná než zážitková. Tentokrát se bude hledat nejoblíbenější domácí streamer a každý, kdo si v předprodeji zakoupí lístek kategorie VIP nebo Premium (jednodenní i třídenní), bude mít šanci svému oblíbenci dát hlas. Právě tímto hlasem se můžete zařadit do slosování o modifikovanou herní mašinu Alza GameBox GTX1080Ti, o niž proběhne slosování v neděli odpoledne na počítačové stage.

Předprodej vstupenek probíhá výhradně na adrese www.mcrpc.cz/listky pro počítačové hry a na adrese www.mcrmobil.cz/listky pro hry mobilní. Veškeré uvedené předměty v rámci VIP a Premium lístků získají jejich držitelé přímo na výstavišti během akreditace nebo na informačním stánku PLAYzone v pavilonu B. Prémiové služby jsou platné pouze v pavilonu B, kde se koná Mistrovství ČR v počítačových hrách a Vodafone MČR v mobilních hrách. Vstupenka držitele neopravňuje k jiným VIP/prémiovým vstupům v rámci festivalu Life!

O Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách

MČR v počítačových a Vodafone MČR v mobilních hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011, kdy se jeho novým pořadatelem stala agentura PLAYzone. Finále osmého ročníku se odehraje 9. až 11. listopadu na brněnském výstavišti jako součást festivalu Life!, a to v samostatném pavilonu B, kde se bude soutěžit v titulech Counter-Strike: Globel Offensive, League of Legends, Hearthstone, Clash Royale a PlayerUnknown’s Battlegrounds.

O PLAYzone.agency

Agentura PLAYzone se zaměřuje na pořádání herních eventů, online marketing v herní komunitě, profesionální živé přenosy z herních i neherních akcí a také každoroční pořádaní Mistrovství České republiky v počítačových hrách a Vodafone Mistrovství České republiky v mobilních hrách, které jsou považovány za vrcholné esportové akce. Velkou aktivitou je také portál PLAYzone.cz, který je nejnavštěvovanějším herním portálem na českém internetu a jehož náplní je každodenní pořádání turnajů, zpravodajství z domácího i zahraničního světa progamingu, společně s celou řadou komunitních aktivit a funkcí.