Do pozice Business Development Director CEE v RTB House byl povýšen Ömer Aras

Společnost RTB House, která vytváří pokročilá retargetingová řešení a působí po celém světě, povýšila Ömera Arase do pozice Business Development Director pro region střední a východní Evropy.

rtb-house-com-cz

Ömer Aras bude dohlížet na veškeré aktivity v České republice, na Slovensku, v Turecku, Rusku, Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku a také na Ukrajině.

“Těším se na nové výzvy, které na mě čekají. Mám nesmírnou radost z toho, že jsem se mohl připojit k tak úžasnému týmu a že ho můžu vést. Udělám vše pro to, abychom upevnili naši vedoucí pozici v regionu střední a východní Evropy,” říká Ömer Aras.

Do RTB House nastoupil v roce 2013 jako manažer zodpovědný za aktivity v Turecku. Na starosti měl rozvoj obchodu a partnerství na tomto trhu. Pod jeho vedením se Turecko stalo pro RTB House jedním z nejvýznamnějších trhů v oblasti CEE. V roce 2016 byl povýšen a stal se z něj Business Development Director v Turecku. Zodpovídal za rozvoj obchodu a z varšavské centrály dohlížel na veškeré lokální aktivity. Před příchodem do RTB House působil ve společnosti Zanox (nyní Awin).

“Dynamický rozvoj v Turecku byl umožněn díky jeho znalostem a zkušenostem. Jsme přesvědčeni, že pod novým vedením bude růst naší společnosti ve střední a východní Evropě zachován a posílen,” říká Daniel Surmacz, COO v RTB House.

O RTB House

RTB House je přední společnost s celosvětovou působností, která poskytuje pro své klienty nejmodernější retargetingová řešení. Využitím proprietárních technologií pro nákup reklamního prostoru a algoritmů hlubokého učení RTB House pomáhá inzerentům zvyšovat prodeje a tím přispívá k naplňování jejich krátko-, středně- a dlouhodobých prodejních cílů.  

Společnost vznikla v roce 2012 a v současné době zajišťuje více než 1 200 kampaní na téměř 70 trzích. Působí v Evropě, na Blízkém východě a v Africe, v Asii a Tichomoří a dále v Latinské Americe. Tým se skládá z více než 300 odborníků a stále se rozrůstá.

Více informací se dozvíte na: www.rtbhouse.com