Honor otevřel v pražském OC Chodov svůj první prodejní stánek ve střední a východní Evropě

Praha, 12. října 2018 – Značka smartphonů Honor v pražském OC Chodov v pátek 12. října slavnostně otevřela svůj prodejní stánek, který je první nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Při otevření mohli zákazníci mimo jiné využít také významných slev na telefony. Prodejní stánek bude pro zákazníky otevřený každý den od 9 do 21 hodin.

V rámci slavnostního otevření mohli zákazníci využít velké slevy na vybrané modely telefonů. Třeba Honor 7C nebo Honor 7X mohli zákazníci na stánku koupit s 80% slevou. 30% sleva pak byla na modely Honor 10, Honor 9 Lite nebo Honor View 10. Počet telefonů se slevou byl však omezený. Proto si zákazníci museli s nákupem pospíšit, vyplatilo se také ve frontě čekat ještě dlouho před otevřením stánku.  Další modely telefonů jako jsou Honor 8X, Honor 7A, Honor 7S nebo Honor Play zlevněné sice nebyly, ale zákazníci k jejich nákupu dostali Honor TalkBand 3 jako dárek. Ti, co si v pátek 12. října koupili Honor produkty na novém stánku, se pak zúčastnili losování o hodnotné ceny. Mezi nimi byly i produkty, které u nás běžně nejsou v prodeji.

Slevy však nebyly jediným lákadlem při otevření stánku. Na místě byly k vidění a vyzkoušení i některé produkty Honor, které na našem trhu nejsou dostupné, například Honor Magic Book nebo tablety Honor.

Slavnostní otevření prvního prodejního stánku Honor ve střední a východní Evropě uvedli George Zhao, který je prezidentem značky Honor, a Alex Wangxi, Country Manager Honor. Prodejní a výstavní stánek Honor pak bude pro zákazníky a fanoušky otevřený každý den od 9 do 21 hodin.

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.