MindManager 2019 podporuje profesionály a týmy při objevování možností, propojování lidí a zvyšování produktivity

Díky novým způsobům vizualizace komplexních informací, inteligentní automatizaci pro zrychlení pracovních postupů a přidaným zobrazením pro rychlé zakreslování vazeb nabízí MindManager 2019 kontrolu, přehlednost a strukturu pro podporu organizace a úspěchu

Praha, Česká republika – 15. října 2018MindManager® 2019 for Windows přináší organizacím a firemním uživatelům nové výkonné metody k posouvání hranic toho, co je možné zobrazit, komunikovat a vytvořit a čeho je možné dosáhnout. Komplexní a přizpůsobitelný software pro vizualizaci informací nyní nabízí širokou škálu nových funkcí, včetně SmartRules™ pro automatizaci procesů a pracovních postupů a Smart Shapes pro obohacení, objasnění a rozšíření sdílených informací. Obsahuje také výkonná zobrazení tagů a ikon, která usnadňují získání 360stupňové perspektivy projektů, práce a celého světa.

„Naše nejnovější verze se zaměřuje na produktivitu a úspěch uživatelů, kterých dosáhnou s novými funkcemi, jež pomohou dodat smysl a dopad jejich obsahu, přesně zobrazit informace a zrychlit procesy,“ říká Michael Deutch, viceprezident pro produkty, MindManager a ClearSlide. „Věříme, že se správnou mapou se dostanete kamkoli. S produktem MindManager 2019 získáte přehled, propojení a celkový obraz potřebné k dosažení vytyčených cílů u jakéhokoliv projektu.“

MindManager 2019 umožňuje firmám odhalit skryté možnosti, propojit informace a týmy a zvýšit efektivitu pro rychlejší práci. Díky novým výkonným nástrojům je komunikace jasná, smysluplná a akční pro všechny.

  • NOVINKA: SmartRules: Posouvá hranice podmíněného formátování při transformaci map od jednoduchého zobrazení procesů a pracovních postupů po jejich podporu a zrychlení. Zápisem pravidel, která mění ikony, značky, vlastnosti, stav postupu prací a označení priorit, umožňuje automaticky provést změny zobrazení tématu i aktuálního obsahu tématu.
  • NOVINKA: Objekty a Smart Shapes: Díky 12 novým objektům a tvarům Smart Shapes umožňuje seskupovat témata a odlišovat důležité oblasti nebo kombinovat přizpůsobitelné tvary Smart Shapes a objekty pro sestavování nových šablon a typů diagramů.
  • NOVINKA: Zobrazení tagů: Umožňuje získat přehled celkového postupu prací a mít vše pod kontrolou. Umožňuje zobrazovat a spravovat obsah v kanban sloupcích organizovaných podle vlastních skupin značek, přičemž přetažením témat mezi sloupci skupin značek lze rychle aktualizovat úlohy.
  • NOVINKA: Zobrazení ikon: Umožňuje zobrazit obsah map organizovaný podle priority, postupu prací nebo libovolné z více než 500 nových a vylepšených ikon a kdykoli zobrazit potřebné informace. Přetažením pro rychlou a efektivní práci lze snadno přidat nebo měnit ikony tématu v rámci zobrazení.

 

  • NOVINKA: Match Width: Zajistí, že vaše obecenstvo se zaměří na obsah vaší prezentace, nikoli její strukturu. Standardizováním šířky tématu umožňuje vytvořit čitelnější a působivější prezentace.
  • NOVINKA: Export HTML5 a publikování s filtry: Umožňuje zefektivnit projekty a konverzace plynulým sdílením map, které jsou srozumitelnější a přehlednější. Umožňuje filtrování exportovaných a publikovaných map na základě ikon, značek, zdrojů a dalších parametrů.
  • NOVINKA: Šablony: Nabízí 15 nových šablon, včetně kanbanových, maticových a trychtýřových diagramů, plánovaných a volných map a dalších vzorů.

 

    • NOVINKA: Návrhy motivů: Nabízí více než 40 nových vizuálních motivů, které obsahují moderní barvy a písma. Jediným kliknutím umožňují transformovat vzhled a tón vaší mapy a snadno změnit motiv pro různá obecenstva.

 

  • NOVINKA: Jednoduchý editor motivů: Usnadňuje přizpůsobovat vizualizace vaší značce, obsahu a vizím. Umožňuje snadno upravit text, písmo, tvary, linie i barvy tématu nebo změnit vizuální motiv mapy bez změny její struktury.

 

    • NOVINKA: Vylepšení Gantt Pro pro MindManager Enterprise: Nástroj Gantt Pro nyní umožňuje firemním uživatelům ještě jednodušeji přidávat nové, předcházející a následné úlohy.

 

  • NAVÍC lze využít desítky vylepšení použitelnosti navržených pro rychlejší a snazší vytváření a správu obsahu map, včetně vylepšeného designu nabídek, vlastních tvarů témat, přizpůsobitelné šířky čar, výchozích nastavení šablon a mnoho dalšího.  

 

MindManager i nadále nabízí integrace s aplikacemi, na které firmy spoléhají, včetně SharePointu a oblíbených webů cloudových úložišť jako jsou Box, Dropbox a Google Drive.

Ceny a dostupnost

MindManager 2019 for Windows je nyní k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině, ruštině, čínštině a japonštině. Doporučená maloobchodní cena za samostatnou licenci je 422,29 EUR. Doporučená maloobchodní cena za upgrade je 216,59 EUR. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Ceny v CZK jsou založeny na směnných kurzech vůči EUR.

30denní zkušební verze softwaru MindManager 2019 je k dispozici ke stažení na www.mindmanager.com/MyFreeTrial.

MindManager Enterprise je k dispozici se slevami za objemové licence a možnostmi údržby pro týmy s alespoň 5 členy. Další informace naleznete na adrese www.mindmanager.com/mindmanager-enterprise.

O produktu MindManager
MindManager pomáhá jednotlivcům, týmům a organizacím rychleji dosahovat skvělých výsledků zjednodušením způsobu, kterým zaznamenávají, organizují a sdílejí informace. Díky převodu rozptýlených nápadů a nestrukturovaných dat do dynamických vizuálních map nabízí MindManager jasnější pochopení a vyšší kontrolu nad časem, prací a celým světem. Miliony uživatelů po celém světě si vybraly MindManager k brainstormingu, plánování a realizaci projektů a předávání znalostí. MindManager je projektem Mindjet, divize Corel Corporation. Další informace naleznete na adrese www.mindmanager.com.

O společnosti Corel

Corel je přední světová softwarová společnost. Náš cíl je prostý: pomáhat lidem při dosahování nových úrovní kreativity, produktivity a úspěchu. Další informace naleznete na adrese www.corel.com/cz/.

© 2018 Corel Corporation. Všechna práva vyhrazena. Corel, MindManager, logo MindManager, Mindjet a SmartRules jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Corel Corporation a/nebo jejích poboček v Kanadě, USA a/nebo dalších zemích. Všechny ostatní uvedené ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Patenty: www.corel.com/patent