Sberbank CZ zvyšuje úročení vkladů. Přichází s jedním z nejlepších spoření na trhu

Praha, 15. 10. 2018 – Sberbank CZ zvyšuje od 15. října sazby na spořicích účtech a termínovaných vkladech. U FÉR spoření PLUS v kombinaci s FÉR kontem AKTIV nebo OPTIMAL zvyšuje banka úročení v pásmu do 300 tisíc korun na 1,03 % ročně. Jedná se o jednu z nejlepších nabídek na trhu.

„Sberbank CZ opětovně potvrzuje pozici banky, která dlouhodobě poskytuje jedno z nejvyšších úročení depozit. Naše zhodnocení FÉR spoření PLUS se vkladem do 300 tisíc patří aktuálně k nejvyšším na bankovním trhu,“ uvádí Jiří Antoš, člen představenstva Sberbank CZ.

Banka od stejného data zvyšuje úroky i na korunových termínovaných vkladech. Nově úročí roční vklad sazbou 0,70 %, dvouletý sazbou 1,00 % a tříletý sazbou 1,20 % ročně. Sberbank CZ jako jedna z prvních zohlednila zvýšení základní sazby ČNB a již vloni zvedla úročení spořicích a termínovaných účtů. Nyní sazby depozit ještě zvyšuje. Klientům, kteří hledají ještě vyšší zhodnocení, banka doporučuje konzultaci na pobočkách, kde bankéři poradí další možnosti.

Termínované vklady od 15. 10. 2018 1 rok 2 roky 3 roky
CZK 0,70 % 1,00 % 1,20 %

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni