Genesis na veletrhu FOR GAMES Praha 2018

16. 10. 2018 – Značka Genesis, výrobce herního příslušenství, zve všechny počítačové nadšence a hráče počítačových her na veletrh FOR GAMES 2018. Ten se bude konat na výstavišti PVA Expo v Praze od 25. do 28. října 2018. Stánek Genesis najdete v sektoru 5A02.
Během čtyř výstavních dnů si budete moci vyzkoušet žhavé novinky značky Genesis, ale také vybrané produkty zakoupit za speciální ceny přímo na místě prostřednictvím sítě prodejen Comfor.

Genesis pro vás připravil bohatý doprovodný program, v rámci kterého bude možné se zúčastnit hned několika menších turnajů a můžete se tak stát hvězdou online streamu vysílaného prostřednictvím Magna TV. V herních strojích, které speciálně pro tuto akci poskládala značka X-Diablo, najdete nejnovější a nejvýkonnější hardware od značky ASUS. Na těchto strojích si budete moci zahrát herní tituly jako Kingdom Come: Deliverance, Fortnite, Hearthstone, Overwatch, Battlefield, Injustice a další. Kromě různých soutěží o atraktivní ceny se můžete také setkat s oblíbenými YouTubery a nadšenci ze studentského spolku ESA (Esport Student Association).

Pro ty, kdo se nebudou moci veletrhu zúčastnit osobně, Genesis připravil ve spolupráci s internetovým obchodem TSBOHEMIA.CZ speciální akční nabídku, v rámci které je možné během trvání veletrhu FOR GAMES zakoupit vybrané produkty Genesis za zvýhodněné ceny.

Informace pro návštěvníky:

http://forgames.cz/navstevnik/

Vice o značce Genesis:

http://genesis-zone.com/en/

————————————————————–

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.