LG – prezident a technický ředitel LG Electronics přednese klíčovou prezentaci na veletrhu CES 2019

Dr. I. P. Park představí nový úhel pohledu na
přinesení výhod AI do každodenního života spotřebitelů 

Praha, 16. října 2018— Prezident a technický ředitel společnosti LG Electronics (LG), Dr. I. P. Park, přednese klíčovou prezentaci před zahájením blížícího se veletrhu CES®2019. Proslov Dr. Parka se odehraje v pondělí 7. ledna v 18:30 v divadle MGM Park Theater v Las Vegas, Nevada, USA.

LG vůbec poprvé ve svojí historii představí ústřední myšlenku na veletrhu CES. Přednese ji Dr. Park s tématem Umělá inteligence pro ještě lepší života nabídne nový úhel pohledu na to, jak umělá inteligence (AI) změní život zákazníků, a to na základě tří pilířů umělé inteligence: vývoj, propojení a otevřenost. Bude se zabývat tím, jak inovativní technologie AI obohatí zkušenosti uživatelů doma, na cestách i v kanceláři. Při predikci, jaký dopad bude mít AI na každý aspekt našich životů, Dr. Park rovněž vysvětlí, jak společnost LG – která se z výrobní firmy transformuje v inovátora životního stylu – razí tomuto trendu cestu.

Jako prezident a technický ředitel společnosti LG Electronics stojí Dr. Park v čele inovací umělé inteligence, které jsou hlavním motorem růstu společnosti. Má více než 30 let zkušeností ve výzkumu a vývoji spotřební elektroniky, robotiky pro automobilový průmysl, telekomunikací a softwaru. Za své úspěchy při vedení výzkumných a vývojových týmů k urychlování inovací kombinováním tradičních hardwarově orientovaných technologií s rychle rostoucími softwarovými technologiemi, je pokládán za jednoho z nejlepších světových technických ředitelů.

„Očekává se, že veletrh CES 2019 bude znamenat bod zlomu ve vývoji umělé inteligence a její implementaci do produktů a služeb denní potřeby,“říká Dr. Park. „Naší strategií ve společnosti LG je nad rámec očekávání obohatit každodenní život spotřebitelů aplikacemi AI zaměřenými na životní styl, což je koncept, který chci na pódiu veletrhu CES zdůraznit.“

Gary Shapiro, prezident a generální ředitel sdružení Consumer Technology Association (CTA), říká: „LG je globálním tahounem v čele revoluce umělé inteligence, která ovlivní téměř každý významný obor od techniky po zdravotnictví, zemědělství, dopravu, stavebnictví atd. S nadšením přivítáme Dr. Parka na pódiu veletrhu CES 2019, kde přednese první ústřední myšlenku společnosti LG v historii CES. Těšíme se, že uslyšíme jeho názor na budoucnost AI, která dává novou podobu našim domovům, podnikům a společenstvím.“

Na veletrhu CES 2019 budou předvedeny život měnící technologie od 4500 vystavujících společností ve 20 kategoriích produktů, představujících řešení, která změní způsob našich životů, práce i hraní. Výstava nabídne přístup k nejnovějším převratným technologiím včetně připojení 5G, umělé inteligence, rozšířené a virtuální reality, chytrého domova, chytrých měst, sportu, strojové inteligence apod.

Inovativní produkty a služby LG budou na veletrhu CES 2019 vystaveny od 8. do 11. ledna 2019 v oddělení CES Tech East, které se nachází v kongresovém centru Las Vegas Convention Center (LVCC), Central Hall, ve stánku č. 11100.