Český atlantis telecom distributorem roku Aruba v regionu CEEMA

Společnost dodává na českém trhu technologie Aruba do podniků
a organizací všech velikostí a odvětví již od roku 2011

PRAHA, 17. října 2018 – Společnost atlantis telecom, poskytovatel služeb v oblasti distribuce ICT technologií a vývoje softwaru na českém trhu, ohlásila získání významného ocenění Distributor roku v regionu Central and Eastern Europe, Middle East & Africa (CEEMA) od Aruba, která je součástí skupiny Hewlett-Packard Enterprise (HPE). Cenu obdržela na základě řady kritérií, mezi kterými byly nejen prodejní výsledky, ale i rozvoj partnerského kanálu, technická a personální úroveň distributora, a celkové aktivity během roku.

Lokální tým v atlantis telecom zaměřený na řešení Aruba, který se věnuje jejich distribuci na českém trhu již od roku 2011, aktuálně čítá 10 osob včetně pracovníků obchodu, presales aktivit a špičkových systémových inženýrů pokrývajících technické požadavky. Vedle vlastního prodeje a technické podpory se tento tým zaměřuje také na školení a vzdělávání svých resellerů tak, aby mohli zákazníkům poskytnout maximální hodnotu.

atlantis telecom dodává na český trh kompletní portfolio bezdrátových (WLAN) a drátových LAN technologií Aruba, která je technologickým lídrem v oblasti networkingu, řešení správy sítí a řízení přístupu uživatelů z jejich mobilních zařízení. Obchodní jednotkou společnosti HPE se Aruba stala v roce 2015, v důsledku čehož rozšířila své portfolio též o aktivní prvky. V České republice se k zákazníkům podnikových řešení Aruba řadí podniky a organizace všech velikostí a odvětví.

„V Aruba Česká republika máme štěstí na velmi kvalitní distribuční sít, jíž je atlantis telecom součástí,“ řekl Lubomír Galatík, Manager HPE Aruba Business Unit CZ&SK. „Toto ocenění vyznamenává nejen práci firmy atlantis jako takové, ale podtrhuje vyspělost našeho trhu v mezinárodním srovnání, z čehož mám osobně velkou radost. atlantis toto ocenění získal díky proaktivnímu přístupu, kvalitnímu vzdělávání obchodních partnerů a skvělému technickému zázemí, což souhrnně vyústilo i ve chvályhodné obchodní výsledky. atlantis dosáhl největšího růstu mezi všemi distributory v regionu a navíc dlouhodobě exceluje v produktovém mixu, kde se mu daří prodávat řešení s vysokou přidanou hodnotou.”

„Jsme vděčni jak našemu týmu, tak zejména síti našich resellerů, kteří prostřednictvím dodávek vysoce kvalitních služeb významně napomohli k dosažení takového úspěchu,“ řekl Jan Stuchlík, spoluzodpovědný za distribuci řešení Aruba ve společnosti atlantis telecom. „Mezinárodní ocenění, které nám společnost Aruba slavnostně předala během výroční konference Atmosphere 2018 EMEA v chorvatském Šibeniku, bereme jako poctu a je významným milníkem a motivací k ještě dalšímu zlepšování.“  

O atlantis telecom

atlantis telecom je moderní a dynamická česká společnost poskytující profesionální služby v oblasti distribuce ICT technologií a v oblasti vývoje softwaru. Přímý kontakt na výrobce ICT technologií na straně jedné a in-house vývoj softwaru na straně druhé tak přináší konkurenční výhodu, která se projevuje u zákazníků požadujících systémovou integraci ICT technologií do podnikových aplikací a procesů. Se sítí spolehlivých partnerů zahrnujících poskytovatele služeb (telekomunikační operátory), systémové integrátory a specializované prodejce obsluhuje zákazníky v České republice a na Slovensku.