KPMG dokončila velkou rekonstrukci pražské centrály

KPMG úspěšně završila rozsáhlou rekonstrukci svého sídla na pražské Florenci. Stavební úpravy, které skončily dle plánu 1. října 2018, probíhaly za plného provozu. V Česku šlo rozsahem o jedinečný projekt svého druhu.

Během 12 měsíců stavby prošlo masivní úpravou více než 10 000 metrů čtverečních kancelářských prostor. Zásadně se zmodernizovalo pracovní prostředí, jednotlivá patra nově propojilo centrální schodiště. Každé poschodí získalo prostory pro neformální setkávání zaměstnanců. KPMG také významně investovala do vzniku nové klientské zóny s ojedinělým výhledem na centrum Prahy.

Na projektu, který vedl Pavel Kliment, partner KPMG Česká republika odpovědný za oblast stavebnictví a nemovitostí, se podílelo 5 stavbyvedoucích a 56 subdodavatelů. Celkem bylo z budovy vystěhováno na 520 tun materiálu.

O KPMG Česká republika

KPMG Česká republika zahájila svou činnost v roce 1990, v současné době má více než 1000 zaměstnanců a kanceláře v Praze, Brně, Českých Budějovicích a Ostravě. Společnost poskytuje služby v oblasti auditu, daní, poradenství a práva. Jako součást celosvětové sítě poradenských společností může KPMG Česká republika využít znalosti a zkušenosti více než 197 tisíc odborníků, kteří působí ve 154 státech světa. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative  („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce. Každá členská společnost celosvětové sítě KPMG je právně samostatná a oddělená jednotka a tak se označuje.