Revoluce mezi sporttestery: Huawei Watch GT

Zbrusu nový sporttester Huawei Watch GT a sportovní náramek Huawei Band 3 slibují bezkonkurenční výdrž na jedno nabití, sofistikované způsoby sledování fyzické aktivity a hromadu jiných užitečných funkcí. Obě novinky představila společnost Huawei zároveň s nejnovější řadou smartphonů Huawei Mate 20.

Jednou z nejžhavějších technologických hraček roku je sporttester v klasickém designu hodinek Huawei Watch nesoucí název GT, který odkazuje na jejich vysoký výkon a spolehlivost, stejně jako tomu bylo vždy u automobilů s tímto označením. Hodinky se vyznačují ultra vysokou výdrží baterie, nízkou spotřebou energie a profesionálními sportovními funkcemi.

Huawei Watch GT využívají inteligentní algoritmus šetření energie. Ten dokáže dynamicky přepínat mezi režimy výkonu a efektivity v závislosti na aktivitě uživatele. Díky tomu zůstanou hodinky nabité i při častém používání neuvěřitelné dva týdny.

Kromě ultra dlouhé životnosti baterie jsou hodinky vybaveny špičkovými funkcemi pro určování polohy. Dokáží současně využívat hlavní systémy GPS, Galileo i Glonass. Aktivně založení uživatelé jistě ocení možnost sledování celé řady sportovních aktivit venku i uvnitř včetně horolezectví, cykloturistiky nebo plavání na otevřeném prostranství. Funkce koučování fitness už asi nikoho nepřekvapí.

Kromě vylepšeného výkonu a nových funkcí získají uživatelé také jedinečný design. Hodinky jsou kombinací keramiky a nerezové oceli. Zároveň jsou ošetřeny DLC povlakem, který uživatelům poskytuje trvanlivost v délce několika desítek let. Kulatý AMOLED displej o velikosti 1,39 palců s vysokým rozlišením 454 x 254 pixelů nabízí krásné barvy a široké spektrum pozorovacích úhlů. Na výběr má pak uživatel mezi koženým a silikonovým páskem.

Sportovní náramek s plně dotykovým displejem

Snadné a intuitivní ovládání dělá ze sportovního náramku Huawei Band 3 Pro perfektního společníka nejen pro sport. Analyticky založení uživatelé ocení i sledování spánku či jiných životních funkcí. Ovládání je úplně jednoduché. Na barevném dotykovém AMOLED displeji s úhlopříčkou 0,95 palce je možné se pohybovat svisle, vodorovně nebo se klepnutím na obrazovku vrátit domů.

Zařízení monitoruje srdeční frekvenci během celého dne pomocí infračervených senzorů pro dokonale přesné údaje. S využitím stejné technologie sleduje i spánek uživatele. Na základě získaných dat dokáže navrhnout možnosti pro zlepšení kvality spánku.

Hodinky Huawei Watch GT ve verzi Sport budou v Česku k dostání za 5 699 Kč a ve verzi Classic za 5 999 Kč. Cena sportovního náramku Huawei Band 3 Pro zatím není známa a bude upřesněna později.
Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.