AOC Gaming navázalo partnerství se špičkovými herními eventy Red Bull Guardians a Red Bull Kumite

Praha, 19. října 2018 – Společnost AOC, přední výrobce herních monitorů, navázala spolupráci se dvěma špičkovými esport eventy vytvořenými nikým jiným než Red Bullem. Red Bull Guardians a Red Bull Kumite, jsou naplánovány na 19. – 20. října, potažmo 11. listopadu. Red Bull Gauardians je upravený Dota 2 turnaj, který proběhne v Londýně a uvidíme v něm pouze čtyři vedoucí teamy soupeřit mezi sebou s dodatečným draftem, kde si budou moci vybrat tři hrdiny jako zástupce. Celá akce poběží na herních monitorech AGON AG241QG. Druhá akce, Red Bull Kumite, bude hostit 16 profesionálních hráčů klasické bojovky Street Fighter V v Paříži. Zde se všichni budou moci spolehnout na výkon herního monitoru AGON AG271QX.

Akční Dota 2 turnaj na Red Bull Guardians

Pouze čtyři teamy budou pozvány na turnaj Red Bull Guardian, aby se utkaly v kultovní hře Dota 2. Tento mega turnaj proběhne přímo v Red Bull esport hale v Londýně – známé jako Red Bull Gaming Sphere. Tento turnaj je jiný než klasické Dota zápasy. Umožňuje totiž hráčům dodatečný draft hrdinů, ban stage a možnost v průběhu hry měnit své hrdiny. Každý nový hrdina navíc získá stejné věci a zkušenosti jako vyměněný hrdina.

Protože jsou monitory AOC Gaming oficiálními monitory Red Bull Guardians eventu, každý Dota 2 hráč bude v průběhu celého turnaje používat zmíněný herní monitor AGON AG241QG. Tento model nabízí ultra rychlý TN panel s 1ms dobou odezvy, rozlišením 2560 x 1440 bodů a skvělou 165Hz obnovovací frekvenci.

16 Street Fighter V hráčů se utká na Red Bull Kumite

Red Bull Kumite, který proběhne 11. listopadu, se uskuteční v Salle Wagram auditóriu v Paříži a uvítá 14 nejprestižnějších hráčů Street Fighter V z celého světa. Zbylá dvě místa si může vybojovat někdo z 256 hráčů, kteří se o ně utkají již 10. listopadu v rámci Last Chance kvalifikace.

Všichni hráči budou mít po ruce špičkový monitor AGON AG271QX s 1ms dobou odezvy a 144Hz obnovovací frekvencí pro maximálně hladký průběh hraní v super akčních scénách.

Série monitorů AOC AGON byla vyvíjena přesně pro podobné turnaje, LAN akce a herní eventy, proto si ji vysoce považuje mnoho profesionálních hráčů esportů.

Stefan Sommer, ředitel pro marketing & byznys management pro Evropu o spolupráci s Red Bull Guardians a Red Bull Kumite:

„Jsme velice nadšeni z partnerství s akcemi Red Bull Guardians a Red Bull Kumite. Díváme se na ně, jako na fantastickou příležitost předvést šíři našeho portfolia herních monitorů. Účastí na obou eventech dokazujeme, že z nabídky herních monitorů AOC si skutečně vybere každý. Stejně jak to vidíme u AGON AG241QG a AGON AG271QX použitých při hrách Dota 2, respektive Street Fighter. Přítomnost AOC na takovýchto akcích je jasným signálem hráčské komunitě, že AOC investuje do toho, co milují, a pomáhá těmto akcím vznikat. Není lepší cesty, jak ukázat, že AOC Gaming tady bude ještě dlouho.“

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte na www.aoc-europe.com.