CBS Nakladatelství: Mapa pro malé objevitele, Česko dětem 2

Praha, 19. října 2018 – Těm nejmenším je věnována nová ručně malována mapa CBS Nakladatelství. Jde o druhé vydání úspěšné mapy Česko dětem. Poutavou cestou chce děti přilákat k poznání vlastní země. Křest mapy věnované dětem probíhal na libereckém Ještědu.

Ručně malovaná mapa Česko dětem 2 je druhé vydání velmi úspěšné mapy věnované dětem. Cílem mapy je poutavou malovanou formou přilákat ty nejmenší k poznávání vlastní země, jejích zajímavostí a krás. Zároveň zvýraznit místa a aktivity v České republice, které jsou právě pro ty nejmenší a jejich rodiny zajímavým tipem na výlet a návštěvu.

Nauka hrou

Naučnou formu mapy doplňuje i zábavná hra na zadní straně mapy, která provádí děti Českou republikou ve společnosti dvou maskotů – Vrtulky a Paletky. Při hře si děti prohloubí či zopakují své znalosti o ČR. „V mapě je zakresleno 155 hradů a zámků, 12 památek zapsaných na seznamu světového kulturního dědictví Unesco, jsou zde vyznačeny hvězdárny, zábavné parky, zoologické zahrady, volně přístupné zříceniny, jeskyně a přírodní zajímavosti,“ popisuje Blanka Imramovská, obchodní ředitelka vydavatelství CBS, www.cbs-cesko.cz

Křest probíhal ve znamení vesmíru

Novou mapu určenou dětem oslavilo nakladatelství společně s dětmi na libereckém Ještědu, v rámci Oslavy 45. výročí otevření vysílače a hotelu Ještěd. Návštěvníci měli možnost prohlédnut si jindy nepřístupné prostory. Celá akce se konala ve znamení tajemného vesmíru.

CBS Nakladatelství je známé kromě malovaných map, také výrobou leteckých knih jednotlivých regionů. Dále se pak zabývají zpracováním fotomap, panoramatických snímku a dalších propagačních materiálů, jimž jsou podkladem letecké snímky nebo umělecká práce malířů.

Na mapě Česko dětem 2 CBS Nakladatelství spolupracuje s partnery, kterými jsou města, obce, významné firmy, školy a další organizace. Zájemci o partnerství mohou kontaktovat Blanku Imramovskou, obchodní ředitelku na emailu imramovska@cbs-cesko.cz nebo telefonu +420 773 294 445 Martinu Hanouskovou, regionální projektovou manažerku na emailu hanouskova@cbs-cesko.cz nebo telefonu +420 724 022 557.

Produktový tip:

Česko dětem 2

Prodejní cena: 99 Kč

K dostání na: www.malovanemapy.com

Ručně malovaná mapa Česko dětem 2 je určena nejen dětem, ale i dospělým.  Mapa je zdrojem tipů na výlety za poznáním a zábavou. Nabízí výčet 155 hradů a zámků, 12 památek zapsaných na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, jsou zde vyznačeny hvězdárny, zábavné parky, zoologické zahrady, volně přístupné zříceniny, jeskyně a přírodní zajímavosti. Mapa je navíc doplněna o naučnou společenskou hru, odpovědi na otázky naleznou děti přímo v mapě. Mapa je skládána, ale zároveň ji rodiče mohou dětem zalištovat a pověsit na zeď.

Více informací získáte na www.cbs-cesko.cz nebo na kontaktu: