Oracle OpenWorld 2018 odstartoval

Začala konference Oracle OpenWorld 2018. V San Franciscu se jí přímo na místě účastní více než 60 000 zákazníků a partnerů společnosti Oracle ze 75 zemí a 19 milionů zájemců sleduje tuto akci on-line.

Hlavním tématem letošní konference je cloud a inovace, které přináší podnikům. Úvodní projev (keynote) pronesl předseda představenstva a technologický ředitel společnosti Oracle Larry Ellison. Konference se účastní také výkonný ředitel (CEO) Oracle Mark Hurd a Edward Screven, který zastává funkci Chief Corporate Architect. O otázkách bezpečnosti a soukromí mohou účastníci konference diskutovat např. s Michalem Haydenem (bývalý ředitel CIA a NSA) a Johnem Scarletem (bývalý ředitel britské zpravodajské služby). Mezi přednášejícími je i řada vědců, futuristů a vizionářů, např. Brian Greene, fyzik a autor populárně-vědeckých knih, z nich řada vyšla i v češtině.

Na konferenci Oracle Open World 2018 se vedle cloudu bude diskutovat i o dalších průlomových technologiích, jako je umělá inteligence, strojové učení, blockchain, Internet věcí a nová rozhraní mezi člověkem a počítači. Současně v San Franciscu probíhá rovněž konference Oracle Code One zaměřená na vývojovou platformu Java.

Konference Oracle Open World si za více než 20 let konání získala prestiž jedné z nerespektovanějších akcí v oboru.

O konferenci Oracle OpenWorld 2018
Konference Oracle OpenWorld se za posledních 20 let stala jednou z nejvýznamnější akcí z oboru byznysu a technologií. Osobně se jí účastní desetitisíce lidí a miliony ji sledují on-line. Hlavním cílem konference Oracle OpenWorld 2017 je ukázat podnikům, jak může cloud podpořit jejich růst a inovace, podrobně představit klíčové průmyslové trendy a průlomové technologie. K dispozici jsou stovky ukázek a prezentací více než 250 partnerů a zákazníků společnosti Oracle z celého světa, které demonstrují roli cloudu na všech úrovních (aplikace – SaaS, platforma – PaaS, infrastruktura – IaaS). Konference Oracle OpenWorld 2018 se koná 22.–25. října v komplexu Moscone Center v San Franciscu. Podrobnější informace: www.oracle.com/openworld. Konference na Twitteru

O společnosti Oracle

Oracle nabízí kompletní sadu aplikací SaaS pro systémy ERP, HCM a CX, nejlepší databázi v podobě platformy PaaS a služby IaaS. Cloudové služby Oracle jsou poskytovány z datových center v Severní a Jižní Americe, Evropě i Asii. Podrobnější informace o společnosti Oracle (NYSE: ORCL) najdete na www.oracle.com.