Herní set Ambush v novém kabátě

15. října, Praha – Pro zkušené hráče je herní vybavení rozhodující. Kancelářská myš, či klávesnice mohou dobře posloužit základnímu seznámení se hraním, avšak pro gamery je plnohodnotné hráčské vybavení nezbytností. Značka YENKEE to ví, a proto na trhu nabízí herní periferie přesně pro tuto skupinu. Set Ambush je nyní k dispozici ve speciální Mistrovské edici.

Obsah setu Ambush

Kompletní sada obsahuje optickou myš s citlivostí až 3200 DPI a RGB podsvícením. Dále multimediální klávesnici s funkcemi Anti-ghosting a zamknutí Win(Start) klávesy. Klávesnice však nejvíce vyniká svým barevným podsvícením. Uživatel si může vybrat rovnou ze tří barevných rozhraní. Součástí setu jsou pohodlná sluchátka s polohovatelným mikrofonem a ovládáním hlasitosti.

Edice přímo od Mistra

To, co je na herním setu zajímavé, kromě technických parametrů a specifikací produktů, je nový vzhled obalů. Mistrova edice navazuje na tajemnou postavu Mistra, který se již objevil na letošním Utuberingu v Praze, kde porazil každého vyzyvatele v League of Legends. Kromě Mistra jsou na obalu vyobrazení oblíbení YouTubeři, Nakashi a EvilBender47, kteří se v kampani Vyzvi Mistra stali jeho nezbytnými pomocníky. „Nyní se dostává do povědomí hráčů skrze Mistrovu edici, která je samotným Mistrem dokonce posvěcená, jako správné vybavení pro gamery,“ Dodává Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Unikátní kód do Mistrovy výzvy

Bonusem při koupi produktů YENKEE v limitovaném balení Mistrova Edice je dopis s unikátním kódem, který po vložení do hry Mistrova Výzva na Facebooku YENKEE nebo na vyzvimistra.cz zajistí přísun bonusových mincí. Ty se pak dají vyměnit na kole štěstí za gamingové produkty YENKEE nebo vouchery do CZC.