Panasonic představuje TOUGHBOOK-as-a-Service

Jedinečný, bezúročný model měsíčních splátek na odolná zařízení eliminuje nutnost vysokých pořizovacích nákladů a zahrnuje služby na konci životnosti zařízení, jako např. sběr zařízení, jejich recyklaci a odstranění dat

Společnost Panasonic dnes představila svůj nový model prodeje nazvaný TOUGHBOOK-as-a-Service (TaaS). Jedná se o jedinečný, bezúročný model měsíčních splátek pro odolná zařízení. Podniky nyní mohou vybavit terénní pracovníky odolným notebookem, tabletem nebo handheldem Panasonic TOUGHBOOK, aniž by si musely dělat v investičních výdajích starosti s vysokými pořizovacími náklady.

TOUGHBOOK-as-a-Service je komplexní služba zajišťovaná evropským poskytovatelem digitálních služeb Econocom. Společnostem umožňuje splácet zařízení TOUGHBOOK měsíčně a splátky rozložit na dobu tří let. Jedinečnost tohoto modelu spočívá v tom, že uživatelé, kteří se přihlásí k odběru TaaS, zaplatí za nákup stejnou částku jako při jednorázovém nákupu, i když jsou platby rozloženy do dlouhého časového období. Tím se eliminují vysoké jednorázové pořizovací náklady, což umožňuje organizacím využívat výhod provozních nákladů (OPEX) místo investičního řešení nákupu (CAPEX).

Řešení TaaS zahrnují přístup k zařízením Panasonic TOUGHBOOK, dodávku, 3letou záruku, technickou podporu a služby na konci životnosti zařízení, jako např. sběr zařízení, jeho recyklaci a odstranění dat. Kromě hardwaru v podobě odolných zařízení si mohou zákazníci v rámci měsíčních splátek se stejným nulovým úrokem přidat také další doplňky, jako např. držáky do vozidel, dokovací stanice, specializované softwarové aplikace a další příslušenství, ale také prodlouženou záruku nebo záruku pro případ náhodného poškození.

Zákazníci mohou přihlášení k odběru služeb TaaS personalizovat pomocí různých volitelných doplňků, a to včetně programu nákupu na protiúčet, který umožní podnikům upgradovat technologii, aniž by přišly o hodnotu stávajících statků. Služba TaaS umožňuje také nakupovat balíčky služeb, např. kreditu na volání, správu mobilních zařízení (MDM) a analytiku dat.

Kevin Jones, generální ředitel divize Panasonic Mobile Solutions Business v Evropě, uvedl: „Naše odolná mobilní zařízení proměňují produktivitu mobilní pracovní síly napříč obory, od maloobchodu a pohostinství, přes výrobu a logistiku až ke zdravotnické péči a záchranným službám. Naše služba TOUGHBOOK-as-a-service umožňuje organizacím využívat výhod špičkové technologie a doplňkových služeb, které uspokojují jejich potřeby, a to flexibilnějším způsobem a bez finančního břemene pořizovacích nákladů.“

Chris Labrey, generální ředitel ve společnosti Econocom UK & IRL, uvedl: „Nabídka společnosti Panasonic v oblasti odolných zařízení je u mobilních pracovníků i zaměstnavatelů velmi oblíbená. Tím, že zajišťujeme řešení TaaS společnosti Panasonic, můžeme přispět k tomu, že jsou nyní tato zařízení pro široké spektrum podniků dostupnější než kdykoliv v minulosti. Naše modely přihlášení k odběru jsou jedinečným způsobem, jak mohou podniky získat technologická aktiva, aniž by musely realizovat jednorázové investice, a současně s bezkonkurenční agilitou aktualizovat a obnovovat svá aktiva.“

Řešení Panasonic TaaS bude k dispozici během roku 2018. Bližší informace o modelu financování TaaS najdete na webu: https://business.panasonic.cz/reseni-z-oblasti-pocitacovych-produktu/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Naším cílem je, aby spolu technologie neviditelně spolupracovaly a společnosti se tak mohly soustředit pouze na úspěch. Věříme, že by technologie měly především fungovat bez potíží. Podniky uspějí, pokud se budou moc zaměřit pouze na své zákazníky a všechny technologie jim budou nápomocny jako jeden celek. Proto jsme odhodláni vyvíjet produkty a řešení, které jsou tak samozřejmou součástí způsobu práce našich zákazníků, že jsou téměř neviditelné. Je to jako koňská síla v pozadí, která pohání obchodní úspěch.

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV vám umožňuje vyprávět příběh prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a řešení, které zajišťují hladký provoz a vynikající poměr ceny a výkonu v rámci celé řady dálkově ovládaných kamer, přepínačů, studiových kamer a ENG P2HD. Řada filmových kamer modelů VariCam a EVA1 zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication Solutions nabízí nejlepší telefonní systémy, terminálová zařízení SIP a profesionální „síťové“ skenery, díky kterým se můžete soustředit na komunikaci, nikoli na připojení.
  • Computer Product Solutions poskytuje mobilním pracovníkům možnost pracovat kdekoli s řadou odolných notebooků Toughbook, podnikových tabletů Toughpad a elektronických systémů pro prodejní místa (EPOS). Společnost Panasonic byla v roce 2017 evropským lídrem a dosáhla tržního podílu 57 % v prodeji odolných notebooků a 56 % v prodeji odolných podnikových tabletů (VDC Research, březen 2018).
  • Industrial Medical Vision vyrábí aplikace pro různé segmenty včetně medicíny, biologických věd, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje kompletní kamerové systémy a OEM kamerové systémy a vy tak můžete vidět to, co je lidskému oku téměř neviditelné.
  • Security Solutions staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťuje nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií a systémům pořizování obrazového záznamu. Můžete se tak cítit v bezpečí.
  • Visual System Solutions nabízí nejširší řadu profesionálních displejů a projektorů a umožňuje profesionálům v oblasti audia a videa svobodně tvořit. S tržním podílem 39 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource > 5 klm FR17, 3. čtvrtletí, mimo 4K a digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost slaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliardy EUR za rok končící 31. března 2018. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global