100 LET REPUBLIKY: Televize Prima nabídne mimořádné kontinuální vysílání, exkluzivní prezidentskou Partii, významné hosty a zajímavá místa našich dějin

Televize Prima připravila na neděli 28. října mimořádné vysílání ke stému výročí republiky. Téměř sedmihodinové kontinuální vysílání začne v 10.30 na webových stránkách www.iprima.cz/100let a také na Facebooku Zpravodajství FTV Prima https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi/ a dalších profilech televize Prima. Od 12.30 do 14.30 vysíláme živě na stanici Prima ZOOM. Celým dnem budou provázet moderátoři Terezie Tománková, Karel Voříšek, Matěj Misař a další tváře televize Prima.

Od 11 hodin vysíláme speciální prezidentskou Partii. Exkluzivním hostem bude prezident Václav Klaus. Stopáž pořadu bude prodloužena na 53 minut. Pouze televizi Prima při příležitosti oslav poskytne Václav Klaus rozhovor, který nikde jinde neuvidíte. „Připomeneme si úspěch i pády, probereme historii i současnost, podíváme se na nejdůležitější mezníky naší země,“ říká moderátorka Partie Terezie Tománková.

Od 12.30 do 14.30 vysíláme na stanici Prima ZOOM dvouhodinový blok „Kontinuální vysílání k oslavám 100. výročí republiky“. Nabídneme divákům Česko v přímém přenosu, reportéři se budou hlásit z míst po celé zemi. Pozvání do živého vysílání ze studia přijalo mnoho významných a zajímavých osobností z různých oblastí – lékaři, vědci, umělci, sportovci. Mezi nimi například olympijská vítězka Kateřina Neumannová, vojenský historik Eduard Stehlík, režisér Zdeněk Troška, spisovatel a dramatik Benjamín Kuras, Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá. Přivítáme ale ještě mnohem více exkluzivních hostů a máme spoustu zajímavých informací. Republika v běhu století, v nečekaných souvislostech, osudové momenty.

Od 14.30 do 17.00 vysíláme opět na webových stránkách www.iprima.cz/100let a také na Facebooku Zpravodajství FTV Prima https://www.facebook.com/ftvprimazpravodajstvi/. Zařadili jsme také návštěvu Národního muzea, které se po náročné rekonstrukci znovu slavnostně otevírá. Nemůžeme vynechat ani velkou vojenskou přehlídku, ale nabídneme i živé vstupy z regionů a mnoha dalších zajímavých míst.

To nejpodstatnější z celého dne oslav výročí shrnou VELKÉ ZPRÁVY v 18.55.

Určitě nás sledujete, těšíme se na vás v neděli.

Za FTV Prima