Česká zimní královna Ester Ledecká se spojuje se značkou Milka jako její nejnovější ambasadorka

Praha 25. října 2018 – České lyžařské eso Ester Ledecká dnes společně se značkou Milka oznámily nové partnerství. Pro dvě nadcházející sezóny se Ledecká stane tváří marketingových kampaní známé čokolády a sušenek. Milka patřící do portfolia globálního potravinářského producenta Mondelēz International se už více než pětadvacet let spojuje s lyžařskými závody i světově proslulými sportovci, které sdružuje v takzvaném Milka Ski Stars týmu.

„Ester si díky své přirozenosti, autenticitě a věčnému optimismu získala srdce nejen Čechů, ale i zahraničních fanoušků. Podpis smlouvy se značkou Milka poté, co opakovaně deklarovala svůj pozitivní vztah k čokoládě a dokonce i přímo k Milce, je jenom logickým vyústěním,“ uvedla Ivana Tůmová, generální ředitelka společnosti Mondelez v České republice, která při příležitosti společného oznámení obdarovala dvojnásobnou olympijskou vítězku obří čokoládou. „Sdílení společných hodnot mezi sportovcem a značkou a zároveň správná směs profesionality, lidskosti, hravosti a sportovního ducha, je základem pro kvalitní spolupráci. Moc se těšíme na to, že tvář Ester brzy uvidíme v rámci marketingových kampaní čokolády i sušenek Milka,“ dodává Ivana Tůmová.

„Že čokoládu miluju, to už snad ani nemusím znovu opakovat. Za mě je Milka sponzor, jakého jsem si prostě přála,“ říká Ester Ledecká, která i v minulosti otevřeně hovořila o tom, že čokoláda této značky měla v jejím životě vždycky důležité místo. S kariérou této oblíbené, sebevědomé a ambiciózní sportovkyně se léta prolínala v podobě odměny za náročný trénink, oslavy vítězství nebo i jako cena útěchy.

Ester Ledecká se stala aktuálně nejmladší členkou mezinárodního Milka Ski Stars týmu. Třiadvacetiletá sportovkyně v něm má po svém boku Rakušanky Annu Veithovou a Michaelu Kirchgasserovou, Francouzku Tessu Worleyovou, Slovinky Tinu Mazeovou a Ilku Štuhecovou a celý polský reprezentační lyžařský tým. V minulosti značka Milka sponzorovala českou lyžařku Šárku Strachovou, rodným příjmením Záhrobskou.

Milka Ski Stars má facebookový profil www.facebook.com/milkaskistars. Více informací o aktivitách značky Milka v České republice naleznete na www.facebook.com/Milka.cz.sk.

O Mondelēz International

Společnost Mondelez Czech Republic s.r.o. je součástí skupiny společností Mondelēz International, která je předním světovým výrobcem čokolády, sušenek, žvýkaček a bonbonů. Skupina v současné době zaměstnává téměř 100 tisíc zaměstnanců a své výrobky prodává ve 160 zemích světa. Mezi její nejznámější značky patří čokoláda Milka a Cadbury, sušenky Oreo a LU nebo žvýkačky Trident. Do portfolia produktů na českém a slovenském trhu patří značky BeBe Dobré ráno, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky, TUC či Zlaté. Mondelēz International je v České republice a na Slovensku jedničkou ve výrobě sušenek a čokoládových cukrovinek. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí. Obchodní zastoupení firmy zde prodává 430 produktů pod 19 značkami. Více na www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational a www.twitter.com/MDLZ.