Cleverlance bude na konferenci HUSTEF 2018

Praha / Bratislava, 24. října 2018 – IT technologická společnost Cleverlance je zlatým partnerem letošního ročníku celoevropské testingové konference HUSTEF 2018 (Hungarian Software Testing Forum). Cleverlance bude mít kromě přednášky v hlavním sále i prezentační stánek ve kterém předvede ukázky aplikací, které vyvíjí. Konference HUSTEF 2018 proběhne ve dnech 29. – 31. října v Budapešti v prostorách kulturního centra Várket Bazár.

2018-06-21 20_54_51-Cleverlance

Cleverlance se účastní konference HUSTEF již podruhé. V roce 2017 měla na konferenci status stříbrného partnera, letos je v pozici partnera zlatého. V hlavním programu vystoupí ředitel Cleverlance Slovakia Tomáš Brozák a představí samotnou společnost a její projekty. Přednášku na téma testování aplikací pro virtuální a rozšířenou realitu pak bude mít Milan Mitošinka – Head of Mobile Development v Cleverlance.

V hlavní hale bude mít společnost Cleverlance stánek, ve kterém bude prezentovat ukázky svých aplikací pro VR a AR vyvíjených pro obory automotive a vzdělávání ve zdravotnictví.   

Testing obecně patří k naprosto klíčovým kompetencím Cleverlance. Proto jsme na konferenci HUSTEF, která se testingem zabývá, už podruhé za sebou. Loňská účast pro nás byla maximálně přínosná a tak jsme letos neváhali stát se zlatým partnerem celé akce. Těší nás, že se opět setkáme s evropskou špičkou v testingu. dodává k účasti na akci Andrej Časný Senior Account Manager v Cleverlance

O společnosti Cleverlance Slovakia:

Cleverlance Slovakia je součástí české Cleverlance Group, která poskytuje konzultace, vývoj i testování softwaru a služby zejména v oblastech financí, telekomunikací, utilit a veřejné správy.  Slovenská pobočka Cleverlance byla založena již v roce 2005 a mezi její největší klienty patří: VÚB a.s. a Slovenská Sporiteľňa a.s. Tak jak firma reagovala na technologické změny i obchodní trendy, přidávala do svého portfolia průběžně nové technologie, řešení, kompetence a specifické know-how.