Lukáš Těžký nastoupil jako vedoucí marketingu do vývojáře chytrých chatbotů Feedyou

Lukáš Těžký (32 let) se stal novým vedoucím marketingu ve firmě Feedyou, která vyvíjí chytré chatboty na klíč pro ŠKODA AUTO, Continental nebo síť lékáren Dr. Max. Přebírá kompletní marketingovou komunikaci s cílem zajistit expanzi značky na zahraniční trhy. Zaměří se také na rozšíření chatbotů z HR do dalších oblastí jako je customer care, support, sales nebo interní komunikace.

“Kromě klasických PPC kampaní připravujeme i strategii pro videoreklamu, kterou chceme využít pro budování značky. Plánuji naše chatboty použít jako interaktivní nástroj marketingové kampaně Feedyou,” říká nový šéf marketingu Feedyou Lukáš Těžký a dodává: “Kombinací videa, performance kampaní a komunikací s chatboty přinášíme zcela nové pojetí online marketingu na evropském trhu.”

S prací v marketingu má přes dvanáct let zkušenosti. Největší část strávil působil v online full service agentuře eBRÁNA. Během této doby se vypracoval z juniorské pozice na online marketingového manažera. Poté pracoval v Adexpresu, české digitální větvi globální Dentsu Aegis Network, kde měl na starosti performance kampaně klienty jako IKEA, Baťa nebo DATART. Před nástupem do Feedyou se staral o B2B marketing Skliku v Seznam.cz.

Lukáš Těžký vystudoval Mezinárodní vztahy a Evropská studia. Mezi jeho záliby patří cestování, a to především po USA, kino a setkávání s přáteli.

Informace pro editory

Feedyou je česká firma specializující se na vývoj chatbotů na klíč se sídlem v Pardubicích. Mezi její zákazníky patří Knorr-Bremse, Hypoteční banka, Fincentrum, Lufthansa InTouch, LINET, Continental či ŠKODA AUTO. Na rozdíl od jiných nedodává Feedyou pouze technické řešení, ale naučí chatbota skutečně komunikovat. Díky letitým zkušenostem s jejich programováním a sběru dat jsou schopni nasadit funkčního chatbota do jednoho měsíce. Například jejich HR chatbot automaticky komunikuje a ihned odpovídá třeba i přes víkendy. Kromě náboru zvládá také odepisovat stávajícím zaměstnancům na dotazy nebo usnadňuje orientaci ve firemních benefitech. Šetří tak HR lidem administrativu a čas, který mohou využít efektivněji. Feedyou vyvíjí a nabízí také celou škálu komunikačních nebo prodejních chatbotů. Své systémy staví na prověřených technologiích Microsoft Bot Framework a provozuje na cloudu Microsoft Azure.