Western Digital rozšiřuje nabídku produktů pro bezpečnostní kamerové systémy

První flash paměť EFD 3D NAND průmyslové třídy, nová SD karta WD Purple® microSD™ s vyšší kapacitou a analytický nástroj pro správu úložišť dohledových kamerových systémů

San José, Kalifornie/Praha – 25. října, 2018 – Společnost Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC) rozšiřuje svoji nabídku úložišť určených speciálně pro trh dohledových kamerových systémů o dva nové produkty a analytický nástroj pro správu dat. Novinkami jsou EFD úložiště podnikové třídy s technologií 3D NAND pro dohledové kamerové systémy, paměťová karta WD Purple microSD nově s kapacitou až 256 GB a analytický nástroj Western Digital® Device Analytics, který umožní systémovým integrátorům a OEM partnerům proaktivně spravovat systémy úložišť a optimalizovat operace.

Nové produkty reagují na komplexní a dynamické potřeby trhu dohledových kamerových systémů a přinášejí vysoký výkon, kapacitu a odolnost, která je vyžadována síťovými kamerovými systémy s umělou inteligencí a chytrými vzdálenými kamerami.

„S tím, jak expanduje nástup kamer s vysokým rozlišením a vyžíváním aplikací umělé inteligence, a s tím jak se decentralizují tradiční video systémy, stávají se nutností rychlá a spolehlivá úložiště s vyšší kapacitou, která umožňují zachytit, analyzovat a transformovat velký objem dat přímo na místě a v reálném čase,“ říká Oded Sagee, senior director pro produktový marketing společnosti Western Digital, a dodává: „Představujeme nové produkty a nový analytický nástroj pro nastupující období chytrého videa a AI dohledových systémů. Naše ucelená nabídka pro tento segment zahrnuje paměti pro vzdálené kamery i pro centrální úložiště.“

Moderní dohledové systémy, video a jejich bohatá metadata poskytují cenné informace pro využití jak u forenzní analýzy, tak u predikativních akcí. Sem patří například monitoring zákaznického chování v retailovém prostředí, struktura vývoje dopravní situace ve městech nebo monitoring davu na veřejném prostranství.  Dohledové systémy a vzdálené kamery jako součást systémů NVR, MEC, internetu věcí a dalších aplikací vyžadují pro AI aplikace a zpracování dat v reálném čase spolehlivější a propracovanější úložiště, která mohou efektivně pracovat v náročných podmínkách a nepřetržitém provozu.

První EFD paměť průmyslové třídy s architekturou 3D NAND pro dohledové systémy

Nová paměť EFD Western Digital iNAND IX EU312 využívá firemní architekturu 3D NAND, přináší rychlost UFS rozhraní a kombinuje vysokou odolnost pro průmyslové nasazení s vysokou kapacitou pro kamerové systémy a aplikace chytrých videí. Nová paměť poskytuje rychlost čtení až 750 MB/s * a rychlost zápisu až 320 MB/s *, dosahuje hodnot 768 TBW a zaručuje vysokou úroveň odolnosti, která je vyžadována v prostředí nepřetržitého nahrávání. Součástí firmware je i funkce oprav chyb (ECC), kontrola vadných sektorů nebo obnova načítání.

Zvýšená kapacita úložiště dohledové třídy pro video 4K a AI u dohledových kamerových systémů

V dubnu 2018 uvedla společnost Western Digital paměťovou kartu WD Purple microSD navrženou speciálně pro potřeby bezpečnostních kamerových systémů. Tato karta, jako celá produktová řada WD Purple, přináší vysoký výkon, odolnost a spolehlivost pro dohledové kamerové systémy v nepřetržitém provozu. Tato řada je nyní rozšířena o architekturu 3D NAND a dostupná v kapacitách až 256 GB.  Karta pracuje v prostředí s okolními teplotami od -25 °C do 85 °C, odolá vlhkosti a spolehlivě funguje v klimaticky náročných podmínkách a v rozmanitých podmínkách venkovního i vnitřního prostředí. Více informací o produktové řadě WD Purple na https://www.wdc.com/edge-to-core

Proaktivní řízení úložišť s nástrojem Western Digital Device Analytics

Nový nástroj podporuje pevné disky WD Purple, paměťové karty WD Purple microSD a novou EFD paměť Western Digital IX EU312 UFS a poskytuje systémovým integrátorům a koncovým uživatelům dosud nedostupnou možnost proaktivně řídit systém úložišť u dohledových systémů. Device Analytics poskytuje hostitelskému systému soubor dat z probíhajících operací a vzdáleného prostředí a umožní uživatelům předcházet možným chybám, monitorovat stav, udržovat optimální operace při ukládání dat a v důsledku snížit celkové náklady na provoz.

Western Digital poskytuje záznamům z dohledových kamer ideální prostředí

Nová EFD paměť Western Digital iNAND UFS, paměťová karta microSD WD Purple s vysokou kapacitou a nový nástroj Western Digital Device Analytics společně doplňují ucelené portfolio datových úložišť a pamětí pro potřeby dnešních dohledových kamerových systémů. Portfolio zahrnuje pevné disky WD Purple s vysokou kapacitou pro použití v systémech NVR a DVR, pevné disky Ultrastar pro backendová úložiště, pro servery pro analýzu záznamů a pro systémy s hlubokým učením. Dále do portfolia patří  paměti průmyslové třídy iNAND, e.MMC, paměťové karty SD a microSD pro využití v bezpečnostních kamerách a v příslušných aplikacích. Společně tyto produkty poskytují OEM partnerům, systémovým integrátorům dohledových systémů a technikům kompletní řešení pro zachycení, uchování a transformaci dat a spolehlivý přístup k těmto datům.

———————-

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní snímače až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami G-Technology™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ a WD®

*1 GB = 1 000 000 000 bajtů.  Vlastní uživatelská paměť může být nižší. Na základě interního testování. Výkon může být nižší v závislosti na rozhraní hostitelského zařízení, podmínek používání a dalších faktorech.  1 MB=1 000 000 bajtů.