Užijte si 5.1 prostorový zvuk s novými reproduktory Logitech Z607

Reproduktorový systém za dostupnou cenu umožňuje připojení ke všem zdrojům zvuku

Praha, Česká republika – 26. října 2018 – Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila Logitech® Z607 5.1 Surround Sound s Bluetooth® – nový, cenově výhodný reproduktorový systém s 5.1kanálovým prostorovým zvukem, který se dá připojit ke všem zdrojům hudby. Díky mnoha možnostem připojení můžete poslouchat zvuk z TV, telefonu nebo počítače přes Bluetooth nebo kabel s 3,5mm jackem nebo RCA konektory. Můžete dokonce přehrávat obsah SD karty nebo USB disku a také přijímat vysílání FM rádia. Kabel zadních reproduktorů je delší než 6 metrů, takže jdou snadno umístit na nejvhodnější místo poslechu, aniž byste museli měnit uspořádání nábytku v místnosti.

„Většina lidí poslouchá hudbu z více zdrojů, například telefonu, počítače, SD karty nebo USB disku, takže chtějí přehrávat audioobsah z každého z nich. S reproduktory Logitech Z607 si každý může vychutnávat kvalitní zvuk prakticky z každého zdroje,“ říká Philippe Depallens, generální ředitel Logitech Audio. „Prostě je jednou jednoduše nainstalujete a poté můžete pomocí ovládacího panelu na subwooferu nebo dodávaného dálkového ovladače vybírat, odkud se má hudba přehrávat. Je to úplně snadné.“

Logitech Z607 se špičkovým výkonem 160 W a 5,25″ subwooferem přinášejí mohutný zvuk s čistými výškami a hlubokými, silnými basy z jakéhokoli zdroje zvuku.

Systém je vybaven mimořádně dlouhými 6,2m kabely pro zadní satelitní reproduktory, takže nebudete muset přesunovat nábytek v místnosti, abyste pro ně našli nejvhodnější místo pro dosažení optimálního prostorového zvuku. Postavte reproduktory na stoly, stolky nebo konzoly, anebo je můžete jednoduše připevnit na zeď. Zvuk se dá ovládat z libovolného místa v místnosti (až na vzdálenost 10 metrů) pomocí kompaktního dálkového ovladače s tlačítky pro přehrávání, pozastavení a přeskakování skladeb, ovládání hlasitosti, výběr vstupu, přepínání rozhlasových stanic a další funkce.

Cena a dostupnost

Reproduktorový systém Logitech Z607 Surround Sound s Bluetooth je ode dneška k dispozici na Logitech.com. V České republice a na Slovensku bude k dispozici u vybraných distributorů od poloviny listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 3 290 Kč. Pro získání dalších informací navštivte Logitech.com, náš blog, anebo se k nám připojte na sítích Facebook, Instagram a Twitter.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.