V Alliance Laundry CE vyškolili téměř 70 pracovníků formou AdviAcademy

Ostrava | 26. října 2018 – Alliance Laundry CE je dalším zákazníkem společnosti ITeuro, který se zapojil do vzdělávacího programu AdviAcademy. V druhé polovině září 2018 se téměř 70 uživatelů informačního systému Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) ERP z různých oddělení zúčastnilo základního kurzu „Ovládání ERP SyteLine“. Hlavním cílem bylo, aby zaměstnanci Alliance Laundry CE využívali systém rychleji a efektivněji. Osnova kurzu byla upravena podle konkrétních požadavků zákazníka. Firma je předním světovým výrobcem profesionální prádelenské techniky.

Zkušenosti konzultantů ITeuro opakovaně potvrdily, že noví zaměstnanci firem neznají všechny možnosti systému, se kterým každodenně pracují. Naproti tomu dlouhodobí uživatelé po čase rutinními postupy zapomínají na některé užitečné vychytávky a zjednodušení. Školení AdviAcademy v Alliance Laundry CE bylo zaměřeno na obě skupiny.

„V této společnosti se jednalo o vůbec první školení tohoto druhu. Kurz byl zaměstnanci Alliance Laundry CE velmi pozitivně hodnocený. Využitelnost nově získaných informací ohodnotili na 64 % z celkových 100 % a další informace si zopakovali. Zároveň děkuji HR manažerce Dagmar Revendové za spolupráci a bezproblémový chod celého projektu. Bez jejího přičinění by se školení neuskutečnilo,“ říká personální manažerka ITeuro Irena Znachorová, která AdviAcademy zaštiťuje.

Díky pozitivnímu ohlasu se pro příští rok uvažuje o pokračování spolupráce s Alliance Laundry CE v rámci dalších kurzů z platformy AdviAcademy.

Vzdělávací platformou AdviAcademy společnost ITeuro v loňském roce zareagovala na zvýšenou poptávku po odborných školeních jak uživatelů podnikových aplikací, tak přímo v provozu. Nachystány jsou ucelené kurzy zaměřené na výrobu, logistiku, účetnictví nebo údržbu. Samozřejmě je možné navrhnout i školení na míru.

O společnosti Alliance Laundry CE s.r.o.

Společnost Alliance Laundry CE patří mezi přední světové výrobce profesionální prádelenské techniky s pevnou pozicí na celosvětovém trhu. Již se 100letými zkušenostmi firma vyrábí průmyslové pračky, sušiče a žehliče pro různé typy uživatelů, jako jsou například hotely, restaurace, nemocnice, sociální ústavy nebo také samoobslužné prádelny či veřejné služby. Produkty jsou navrhovány tak, aby se snadno používaly a byly šetrné k životnímu prostředí.

Alliance Laundry CE využívá podnikový informační systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) ERP, včetně modulů Field Service a Project Management. Dále má firma nasazen nástroj Terminálový sběr dat od ITeuro. Pro snadné a rychlé zadání přesné specifikace zakázky slouží konfigurátor Infor CPQ. Všechny produkty implementovala firma ITeuro.

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu implementuje světově využívaný informační systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. Kromě toho ITeuro vytváří vlastní softwarová řešení pro výrobní podniky. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.