SteelSeries rozšiřuje portfolio podložek pod myš QcK

Chicago 30. 10. 2018 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, rozšiřuje rodinu ikonických podložek pod myš nesoucí označení QcK a poskytuje tak nejširší škálu různých modelů na trhu.

Po dovršení jubilejních 10 milionů prodaných podložek pod myš přichází novinky QcK Edge, QcK Prism Cloth, QcK Hard a vylepšení stávajících modelů.

QcK Prism

Jsou dostupné ve dvou velikostech. Medium a XL s rozměry 320 x 270 x 4 mm, respektive 900 x 300 x 4 mm. Nabízejí látkový povrch a dynamické dvou zónové RGB podsvícení nastavitelné v programu SteelSeries Engine. V této zdarma dostupné aplikaci má uživatel možnost využít dalších funkcí, jako je například PrismSync, synchronizující podsvícení napříč všemi zapojenými produkty SteelSeries. Aplikace Discord pak propojí periferie s komunikačním kanálem a ovlivní podsvícení dle vyvolaných akci.

Na rozdíl od jiných podsvícených podložek pod myš je vedení kabelu zakončeno na levém boku tak, aby nehrozilo nechtěné zaseknutí kabelu myši při hraní.

SteelSeries QcK Prism je k dispozici prostřednictvím webu SteelSeries.com ve verzi Medium za cenu 39,99 euro a XL za cenu 59,99 euro.

QcK Edge

SteelSeries QcK Edge se drží typického minimalistického designu a využívá stejnou tkaninu jako legendární podložky QcK, avšak na rozdíl od nich disponuje také obšitým okrajem pro zamezení třepení. Podložka byla testována předními výrobci senzorů pro myši. Její vysoký počet vláken a hladký povrch optimalizuje přesnost pohybu myši jak pro optický tak laserový snímač. Báze podložky je tvořena odolnou, neklouzavou gumou.

SteelSeries QcK Edge jsou k dispozici ve třech provedeních. Medium, Large a XL o velikostech 320 x 270, 450 x 400, respektive 900 x 300 mm a jednotné tloušťce 2 mm. Jednotlivé varianty jsou dostupné na webu SteelSeries.com za 14,99, 24,99 a 34,99 euro.

QcK Hard

Reprezentantem pevného povrchu z polyethylenu je QcK Hard, nabízející nízké tření a tím i maximální rychlost pohybu myši, jak s nízkým tak vysokým rozlišením. Podložka je tvořena několika vrstvami a pevným polymerovým jádrem zvyšujícím odolnost a stálou texturu povrchu.

SteelSeries QcK Hard se standardními rozměry 320 x 270 x 3 mm je k dispozici na webu SteelSeries.com za 29,99 euro.

Ostatní podložky z řady QcK

SteelSeries se dále rozhodlo pro drobnou úpravu ve stávajícím portfoliu podložek. Modely QcK Mini, QcK a QcK+ mění označení na QcK – Small, QcK – Medium a QcK – Large. Stejný osud potkal také QcK Mass, QcK Heavy a QcK XXL, které nově najdeme pod názvem QcK Heavy – Medium/Large/XXL. Kromě změny názvu produktů se všechny podložky dočkaly drobné designové změny v podobě nového SteelSeries loga.

Více informací o QcK sérii podložek pod myši a dalším SteelSeries příslušenství je k dispozici na adrese www.SteelSeries.com

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.