Benefiční promítání filmu Láska nebeská v Centru Chodov uvede hvězda filmu Bill Nighy

Praha, 31. října 2018 Od 1. listopadu si mohou zájemci  v Cinema City Chodov zakoupit vstupenky na jedinečné promítání filmu Láska nebeská, které uvede hvězda filmu Bill Nighy alias rocker Billy Mack. Výtěžek z prodeje vstupenek půjde na pomoc nemocným či jinak znevýhodněným osobám ve spolupráci s nadací Báry Nesvadbové BE CHARITY. Promítáním filmu vrcholí návštěva britské hvězdy v Praze.

Benefiční promítání filmu Láska nebeská s Billem Nighym a Markem Ebenem proběhne 15. listopadu od 19 hodin v Cinema City Chodov. Předtím ještě Nighy za doprovodu písní z filmu na náměstí před prodejnou Peek & Cloppenburg rozsvítí vánoční výzdobu. Vstupenky na projekci jsou v prodeji od 1. listopadu online na www.cinemacity.cz nebo na pokladně Cinema City Chodov za 299 Kč. Tato částka bude věnována nadaci BE CHARITY Báry Nesvadbové na pomoc lidem se zdravotním či mentálním postižením. K dispozici je pouze limitovaný počet vstupenek, a to 200 kusů, zájemci by proto neměli váhat příliš dlouho. Promítání se zúčastní i řada celebrit.

Nadační fond Be Charity vznikl v létě 2015. Navázal tak na aktivity, které pomohly lidem s mentálním a kombinovaným postižením částkou už vyšší než 6 milionů Kč. Naším posláním je podporovat dlouhodobě nemocné či jinak znevýhodněné osoby a jejich rodinné příslušníky, kteří se o ně starají. Pomáháme příspěvky na léčbu, rehabilitaci, nebo koupi zdravotnických pomůcek a materiálu. Vždy chceme znát příběh každého žadatele a pomáhat s konkrétními osudy. Mezi naše zásady patří přímý kontakt s žadatelem a rozdělení 100 % získaných finančních prostředků. Zakladatelka Be Charity, Bára Nesvadbová, k tomu říká: „Kdokoliv s tak velkým štěstím, jako je zdraví, by neměl zavírat oči před ostatními. Pomáhat postiženým je pro členy Nadačního fondu Be Charity přirozené, samozřejmé a absolutně automatické.“

Love Actually (originální název filmu) získalo v roce 2004 prestižní Empire Award pro nejlepší britský film a Bill Nighy obdržel za svou roli extravagantního a vyžilého rockera filmovou cenu Britské akademie za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli. Osmašedesátiletého Nighyho mohou diváci znát také z filmů Lásky čas, Valkýra nebo ze sérií o Harrym Potterovi či Pirátech z Karibiku, kde ztvárnil kapitána Bludného Holanďana Daveyho Jonese.

Film Love Actually vás naladí na tu správnou vánoční atmosféru, kterou doplní i další filmové novinky, které se budou v megaplexu Cinema City Chodov promítat. Zmíníme například pokračování úspěšné ságy Fantastická zvířata, nový animák Grinch a nebo akční snímek Aquaman – tyto a mnoho dalších filmů můžete zhlédnout v Cinema City Chodov v jednom z 18 sálu a některé i ve speciálních formátech jako je 4DX, Dolby Atmos nebo VIP Chodov.

V období předvánočních nákupů se mohou návštěvníci Centra Chodov těšit na tematickou výzdobu a foto koutky na motivy Lásky nebeské. Připraveny budou i nejrůznější soutěže o dárkové poukazy, animace pro děti či vánoční speciality Marka Radistche v prostorách Grand Kitchen, vše s tematikou kultovní britské komedie Láska nebeská. Navíc si zákazníci budou moci zkrátit cestu po Centru Chodov ve speciálním letištním vozíku.

Více informací naleznete na www.centrumchodov.cz nebo na https://www.facebook.com/centrumchodov.