GEEKové z CZC.cz launchují Vánoční mírovou deklaraci

Letošní Vánoce jsou výjimečné tím, že jsme si v CZC.cz řekli, že tento rok vánoční kampaň dělat nebudeme. Místo toho jsme se rozhodli přihlásit ke světovému mírovému hnutí a zasadit se o pohodové svátky i tady v českém e-commerce rybníčku. Proto letos hezké Vánoce popřejeme nejen našim zákazníkům, ale i našemu mimozemskému konkurentovi.

 

  • Naše vize: lavor bramborového salátu všem lidem i mimozemšťanům dobré vůle  

 

Dvojka na trhu s elektronikou, CZC.cz, vstoupí do dějin jako nejspíš první e-shop, který vyhlašuje mír konkurenci. Bílý prapor slavnostně vyvěšujeme 1. listopadu 2018 a vyzýváme všechny lidi dobré vůle,

aby si letošní svátky dopřáli opravdovou sváteční pohodu. A tak hezké svátky přejeme nejen našim zákazníkům, ale i do Alzy.  

 

  • Naše mise: anarchie ve službách míru  

 

Je naprosto v pořádku, jestli si zákazníci pořídí dárky na CZC.cz, nebo u konkurence. Ať si sami vyberou, zda raději zaplatí u mimozemšťana bitcoinem, nebo si svou objednávku vyzvednou na některé ze 72 poboček zdarma. Každý máme zkrátka něco. Na Alze mají Black Friday tak často, jako se teď v Praze zavírají mosty, v CZC.cz zase zákazníci najdou Garanci skvělé ceny. Všichni děláme, co můžeme – hlavně aby byli zákazníci spokojení. 

 

  • Jsme experti na elektroniku, proto se o spravedlivé odměňování postará AI

 

Na důkaz toho, že to myslíme vážně, jsme pro zákazníky obou e-shopů vyvinuli Odměňovač. Na odměnu má nárok každý, kdo někdy v minulosti nakoupil na CZC.cz nebo na Alze. Jakmile toto tvrzení umělá inteligence prověří, zákazník získá odměnu. Tou může být jeden z plejády partnerských voucherů na vánoční dárky, nebo denní výhra v podobě elektroniky. Štědrost Odměňovače s elektronikou v celkové hodnotě 250 000 Kč lze zkoušet každý den až do 23. prosince. 

 

  • Mír se zavazujeme veřejně hlásat všemi dostupnými kanály 

 

Že to myslíme upřímně, jsme se rozhodli deklarovat i na YouTube, kde najdete naše 45vteřinové mírové video. Využíváme ale i další veřejná místa, abychom zasáhli co nejširší veřejnost v naší galaxii. Mírovým poselstvím proto zaplavíme i outdoorové formáty v metru a tramvajích, samozřejmě taky internet, včetně sociálních sítí, nebo časopisy. Mírotvorbu zaznamenáte i na vlnách rádia Evropa 2. Pokud vás zajímá, jak se taková mírotvorba dělá, určitě vás bude zajímat making of video.

 

  • Jsme hrdá dvojka na trhu s elektronikou, GEEKové a nově i mírotvůrci  

 

Toto mírové poselství iniciuje marketingový tým CZC.cz v čele s Milanem Dudou, agenturou Brain One a produkcí Bumerang.film ve jménu světového míru a poklidných Vánoc strávených u televizorů – jak jinak než zakoupených na CZC.cz nebo u mimozemšťana.

V Praze dne 1. 11. 2018