V Praze začal fungovat první online pivní výčep Peevo.cz

Alternativa jak si vychutnat skvělé pivo, když se vám nechce do hospody

Praha, 2. listopadu 2018 – Na pražský trh od letošního podzimu vstoupil první online pivní výčep Peevo.cz. Jde o unikátní službu expresního rozvozu čerstvě načepovaných piv z menších českých pivovarů a zatím si Peevo mohou objednat zákazníci v Praze a okolí. Online výčep nabízí 6-8 druhů piv, které se obměňují několikrát týdně. Objednávku stačí jednoduše naklikat na webu Peevo.cz, zvolit množství a skleněnou či PET lahev. Pivo je pak načepováno speciální pípou, díky které nepřijde tekutina do kontaktu se vzduchem. Tak je pivo čerstvé a vydrží v lahvi až měsíc. Pivo je potom dodáno zákazníkovi expresně do 90 minut nebo ve zvoleném čase. Kurýr přiveze pivo vychlazené na ideální teplotu, připravené k servírování.

Na to jak Peevo funguje, se můžete podívat na videu zde: https://www.youtube.com/watch?v=VOuQpzKPA9M

Peevo je online výčep toho nejlepšího z menších pivovarů. Rozvážíme po Praze sedm dní v týdnu. Nemáme na výběr tisíce litrů, soustředíme se na kvalitu. Díky tomu pivo dokážeme uchovávat v ideálních podmínkách a denně obměňujeme nabídku,“ říká Matúš Karaffa, spoluzakladatel Peevo.cz, a dodává: „Věříme, že možností na pár kliků ochutnat unikátní a speciální piva z minipivovarů, které můžete většinou dostat jen v několika málo hospodách a specializovaných obchodech, zaujmeme nejen skalní milovníky craft beer.“

Za prvním online výčepem Peevo stojí zakladatelé Matúš Karaffa a Marek Hotovčin, dva kamarádi z dětství, původně z Košic, kteří už si spolupráci vyzkoušeli na projektu Feedo.cz, který se stal největším českým e-shopem s dětským zbožím, takže služby v oblasti e-commerce mají v malíčku. Teď se rozhodli stvořit craft beer ráj založený na dokonalé zákaznické zkušenosti. Proč? V ČR je přes 400 minipivovarů, ale ne vždy se vám hodí do nich zajet třeba na druhý konec republiky, a když vám pivo objednané na internetu putuje v autě dopravce několik dní ve vysokých teplotách nebo v mrazech, je vám jeho původně skvělá kvalita dost ukradená.

První pražský online pivní výčep má všechno, co Matúšovi a Markovi chybělo u hospod a pivních e-shopů. V Peevu nikdy není plno a nemusíte volat kvůli rezervaci. Nabídka je vždycky aktualizovaná. Objednávky jsou doručovány v rozmezí pár hodin. Výběr je menší, aby mohlo být o pivo od skladování po předání zákazníkovi skvěle postaráno. Zakladatelé si ze samé lásky k pivu postavili sami vysněný výčep s vlastním certifikovaným chladicím boxem, kde uchovávají pivo při teplotě 4°C, a kurýr převáží objednávku v termoboxu, protože teplé pivo je horší než studené nohy. Když spojíte dobré pivo a perfektní servis, vznikne Peevo. A mimochodem, oba zakladatelé jsou zároveň nadšení zákazníci.

Pivo vám dovezeme čerstvé a perfektně vychlazené. Jak je to možné? Máme speciální pípy a lahve, díky kterým pivo při čepování ze sudu nepřijde do kontaktu se vzduchem. Vydrží tak čerstvé několik týdnů, ale přesto ho čepujeme těsně před odevzdáním kurýrovi. Díky naší technologii nepřijdete o nic, co k pivu patří. Má správný počet bublinek i poctivou pěnu. A ano, lahev při otevření zasyčí přesně tak, jak to máte rádi.

Každé pivo od nás si můžete vychutnat hned nebo si ho v uzavřené lahvi nechat na později. Díky naší technologii čepování si pivo zachová 100% kvalitu až po dobu čtyř týdnů.      

Všechny zásoby uchováváme v certifikovaném chladicím boxu při optimální teplotě 4°C a kurýrovi předáváme objednávku v termoboxu, aby nedošlo k teplotnímu šoku v žádné části převozu.

Ta nejsložitější věc je ale na vás. Zvolit správné množství piva. Abychom vám to ještě ztížili, máte na výběr lahve o objemu 0.5 L, 0.75 L, 1 L nebo 1.5 L. Ale nebojte, když se vypijí moc brzo, naklikáte si jednoduše další objednávku. Jezdíme přece každý den.

Abychom vám dokázali garantovat včasné dodání, máme pro vás navíc speciální časová pásma, a pro náročné expresní doručení do devadesáti minut.

KAM DORUČUJEME

Doručíme vám pivo kamkoliv po Praze. Pokud tedy vaše PSČ začíná jedničkou, nalijeme vám!

KDY VÁM PIVO PŘIVEZEME

Fungujeme každý den. Samozřejmě včetně soboty a neděle, protože co by to bylo za víkend bez piva. Rozvážíme až do deseti do večera, v hodinových intervalech.

Když si objednáte piva v hodnotě alespoň 399 Kč, máte dopravu zdarma. Pokud vám stačí méně piv, cena naší expresní dopravy je 99 Kč.

POKUD SPĚCHÁTE:

Nabízíme i expresní doručení do 90 minut od objednávky. To platí, pokud objednáte mezi 13:00-20:30 (299 Kč).

  1. KDO VÁM PIVO PŘIVEZE

Způsob dopravy nabízíme jeden, protože je ideální. Náš kurýr vám přiveze čerstvě načepované pivo až ke dveřím.

  1. JAK VÁM PIVO DORUČÍME

Čerstvě načepované a vychlazené pivo v našich Peevo lahvích vám kurýr předá v Peevo tašce. Pak už jen stačí si pivo otevřít a vychutnat hned nebo si ho v uzavřené lahvi nechat na později. Díky naší technologii čepování si pivo zachová 100% kvalitu až po dobu čtyř týdnů.

Zaplaťte pohodlně online platební kartou (GoPay), nebo hezky postaru při převzetí zásilky – kartou či hotově.

PRO KOHO JE PEEVO?

Pro toho, kdo pozná dobré pivo. Pro toho, kdo nedělá kompromisy. Pro toho, kdo pořádá legendární večírky.

Zkuste Peevo, pokud

  • chcete překvapit svoje byznys partnery a v soukromém salonku jim k večeři naservírovat více druhů dobrého piva
  • je ve vaší oblíbené hospodě už zase plno
  • plánujete mejdan pro desítky lidí, kde pivo poteče proudem, a nechcete táhnout basy po ulici
  • jste produkční, zařizujete akci pro vaši firmu a oceňujete, že stačí jen naklikat objednávku online
  • prostě potřebujete pivo a nestíháte
  • máte rádi pivní výběr v lednici
  • sháníte zásoby na chatu nebo na grilovačku
  • potřebujete nevšední dárek
  • hledáte netradiční benefit nebo program jako je ochutnávka piv
  • sledujete a podporujete lokální produkty a služby
  • využíváte jen služby na té nejvyšší úrovni

Video jak funguje Peevo.cz: https://www.youtube.com/watch?v=VOuQpzKPA9M

Více na www.peevo.cz, www.facebook.com/peevo.cz/ a www.instagram.com/peevo.cz/.