Herní stůl a podložka pod křeslo Trust

Praha 5. 11. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh speciální stůl určený hráčům a ochrannou podložku pod křeslo.

Trust GXT 711 Dominus

Robustní stůl s pevnou železnou konstrukcí nabízí výškově nastavitelné nožičky a 116 cm širokou MDF desku s vysoce kvalitním PU povrchem. Ergonomicky vykrojená deska poskytuje ideální tvar pro pohodlnou pozici předloktí a zápěstí. Otvor ve stole s krytkou a dva dodávané úchyty usnadní vedení kabelů. Stůl disponuje drátěnými držáky na sluchátka a pití. V balení je k dispozici také červený a maskáčový design samolepek umožňující přizpůsobení desky stolu podle vlastních preferencí.

Trust GXT 711 Dominus Gaming Desk je k dispozici za doporučenou cenu 4199 Kč s DPH v České republice a 159,90 euro s DPH na Slovensku.

Trust GXT 715 Chair Mat

Černá podložka s rozměry 99 x 120 cm zamezuje poškrábání podlahy, opotřebení koberce od kancelářské židle, respektive herního křesla, nebo jiného znečištění, například polití. Její odolný tvrzený povrch umožňuje plynulý pohyb židle po dlouhou dobu.

Trust GXT 715 Chair Mat je k dispozici za doporučenou cenu 999 Kč s DPH v České republice a 39,90 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.