Idera kupuje společnost Assembla

Nové funkce nabízejí vývojářům bezpečné řízení verzí a integraci s řadou testovacích nástrojů.

Praha, 5. 11. 2018 – Idera, Inc., mateřská společnost několika globálních značek z oblasti produktivity software, oznámila akvizici společnosti Assembla, která je poskytovatelem bezpečných, škálovatelných cloudových řešení pro správu zdrojového kódu. Assembla se stane součástí obchodní skupiny vývojových nástrojů, kam patří i Embarcadero, Whole Tomato, Sencha a Froala.

“Assembla a Idera se skvěle doplňují”

Assembla spolupracuje s některými z největších světových značek, aby zajistila řízení verzí jako cloudovou službu, jenž je kritickou součástí vývoje a šíření softwaru. Společnost nabízí systémy pro správu verzí jako službu (VCSaaS) pro Git, Perforce a Subversion, stejně jako služby pro správu balíčků pro npm, NuGet, Bower, Maven, PHP a další.

Společnost Assembla založená v roce 2005 má více než 5500 zákazníků v 157 zemích, včetně společností jako je Deutsche Telekom, Bayer, Kellogg, Oracle, Unity, Disney, Apple, Marketo nebo Salesforce. Platforma společnosti vyhodnocuje softwarové projekty těchto organizací s cílem minimalizovat nebo zcela odstranit zranitelná místa, která mohou hackeři zneužít.

Jsme nadšeni, že přidáváme Assemblu do naší rostoucí sady nástrojů pro vývojáře,” uvedl Atanas Popov, generální ředitel obchodního oddělení společnosti Idera Developer Tools. “Desítky tisíc zákazníků společnosti Idera z řad vývojářů budou nyní mít nyní k dispozici prvotřídní, plně integrovaný systém VCS, který bude spolupracovat s jejich oblíbenými jazyky a vývojovým prostředím. Zákazníci společnosti Assembla budou mít prospěch z růstu společnosti Idera a jí nabízených produktů pro vývoj aplikací.

Tato akvizice představuje nové důležité spojení mezi vývojářskými a testovacími nástroji společnosti Idera, včetně TestRail a Ranorex. Uživatelé využívající automatického testování společnosti Ranorex mohou například nově zahrnout automatické skenování zdrojového kódu z produkce společnosti Assembla, zatímco zákazníci TestRail mohou přidat správu zdrojového kódu a zkompletovat tak svou stávající platformu pro správu testů. Navíc společnost Assembla pomůže upevnit pozici společnosti Idera v rychle se rozvíjejícím prostoru DevOps a zvýší hodnotu poskytovanou zákazníkům obou společností.

Assembla a Idera se skvěle doplňují,” řekl Paul Lynch, generální ředitel společnosti Assembla. “Spojením produktového portfolia společnosti Idera výrazně zvýšíme naši potenciální zákaznickou základnu a otevřeme se mnoha doplňkovým nástrojům, které nabízejí nové možnosti prodeje.

O společnosti Idera

Idera, Inc. poskytuje nástroje B2B pro zvyšování produktivity, které technickým uživatelům umožní dokázat více s menším úsilím a rychleji. Značky společnosti Idera se dělí do tří skupin: databázové nástroje, vývojářské nástroje a nástroje pro správu testování. Její produkty používá komunita několika miliónů uživatelů na celém světě a více než 50 tisíc firem včetně největších firem v oboru zdravotnictví, finančnictví, maloobchod a velkoobchod i firmy technologické.

O společnosti Assembla

Assembla je jediným poskytovatelem produktu Enterprise Cloud Verification Control (ECVC), který na celém světě poskytuje cloudové řešení pro správu zdrojových kódů přes více repozitářů. Společnost byla založena v roce 2005. V roce 2016 pak byla koupena společností San Antonio Venture Equity firmy Scaleworks. Společnost Assembla se zaměřuje na poskytování škálovatelné, bezpečné a flexibilní řízení verzí. Tím, že patří k největším světovým značkám a předním inovátorům v oboru, je Assembla důležitou součástí správy zdrojového kódu. Další informace naleznete na adrese: https://www.assembla.com/.

O společnosti Embarcadero

Embarcadero nabízí nástroje, které řeší problémy produktivity vývojářů aplikací. Produkty této společnosti umožňují uživatelům navrhovat, vytvářet a provozovat aplikace z jediného zdrojového kódu na mnoha platformách. Společenství více než tří miliónů uživatelů jazyků C++ a Delphi na celém světě se spoléhají na oceňované nástroje Embarcadero při tvorbě podnikových aplikací s vysokými nároky na rychlost zpracování a bezpečnost dat. Embarcadero je divizí společnosti Idera a je online na adrese www.embarcadero.com. V České republice a Slovenské republice je zastoupením společnosti Embarcadero technologies a Sencha společnost Embt.biz s.r.o. a její zbrusu novou webovou prezentaci najdete na adrese http://www.embt.biz/.