Sberbank CZ podporuje Movember

Praha, 5. 11. 2018 – Sberbank CZ, která patří k největším podporovatelům Movemberu v České republice, se již tradičně do této listopadové kampaně zapojila. Přichystala Movember snídaně na svých centrálách v Brně a Praze spojené s kníratými sušenkami, motivační video s Mo bratry a Mo sestrami z řad zaměstnanců banky, preventivní tipy v průběhu měsíce na sociálních sítích a v neposlední řadě sbírku díky ambasadorům.

Vloni Sberbank CZ přispěla na podporu hnutí Movember třetí nejvyšší částkou v zemi. Její zaměstnanci vybrali rekordní sumu přes 174 tisíc korun. „Věřím, že i letos se nám díky klientům, zaměstnancům a přátelům Sberbank CZ podaří podpořit tuto mimořádnou akci s knírem na tváři co nejvíce. Šíření prevence a zdraví v kampani Movember má smysl, proto ji podporuji,“ vysvětluje Jiří Antoš, člen představenstva Sberbank CZ a zároveň jeden z nejúspěšnějších dárců Mo bratr.

Do kampaně se aktivně zapojují téměř všichni zaměstnanci banky. Prostředky ze sbírky budou předány Nadačnímu fondu Muži proti rakovině. Byly například využity na vybavení operačního sálu Fakultní nemocnice Plzeň.

Video Sberbank CZ: https://www.youtube.com/watch?v=RxguLVUvwwc&feature=youtu.be

Jak můžete přispět?

Bankovním převodem
Převeďte jakoukoli částku na transparentní účet Nadačního fondu MUŽI PROTI RAKOVINĚ – 2600575376/2010, jako variabilní symbol uveďte 200.

QR platbou:
Načtěte QR kód a zadejte libovolnou částku, kterou chcete přispět.

Platební kartou:
Na https://cz.movember.com/donate – vyberte tým Sberbank CZ či Vašeho oblíbeného Mo-bratra či Mo-sestru, zadejte částku a zaplaťte kartou.

Více informací o hnutí na cz.movember.com nebo na Sberbank facebooku

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni

 

Radka Černá

Tisková mluvčí

Sberbank CZ, a.s.

Telefon: 234 706 837, 734 416 616

E-mail: cerna.radka@sberbankcz.cz

www.sberbank.cz