Barracuda nabízí nejlepší řešení pro bezpečnost elektronické pošty

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli produktů z oblasti informační bezpečnosti, síťové infrastruktury a ukládání a zálohování dat. Díky své mimořádné kvalitě obdržela řešení Barracuda Networks v minulých letech celou řadu významných ocenění.

Nejnovější ocenění obdržela Barracuda od renomovaného IT magazínu Channelnomics, který hodnotil různé druhy produktů pro informační bezpečnost. K kategorii řešení pro bezpečnost elektronické pošty se společnost Barracuda Networks umístila na prvním místě a získala ocenění “2018 Channelnomics Security Award”.

Pro ochranu elektronické pošty a uložených dat Barracuda nabízí hned několik řešení, která mohou uživatelé nasadit společně v rámci komplexního balíku Barracuda Total Email Protection. Konkrétně se jedná o produkty Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Barracuda Essentials for Office 365 poskytuje uživatelům pokročilé možnosti, jak zabezpečit svá data a elektronickou poštu v prostředí Microsoft Office 365. Jedná se o snadno implementovatelnou sadu cloudových služeb zahrnující produkt Barracuda Cloud Archiving Service spolu s osvědčenými službami Barracuda Email Security Service a Barracuda Cloud Backup.

Bezpečnostní řešení Barracuda Sentinel, má za úkol chránit uživatele před stále častějšími a nebezpečnějšími útoky typu real-time spear phishing, cyber fraud defense a domain fraud. Jedná se tedy o takové případy, kdy se útočník vydává za někoho jiného důvěryhodného s cílem získat osobní údaje, citlivé firemní informace, přístup k účtům v internetbankingu a podobně.

Ani nejlepší automatizovaná ochrana proti phishingovým útokům však není dostatečná. Firmy a organizace proto potřebují pokročilé nastroje pro odpovídající školení svých zaměstnanců, včetně funkcí pro simulaci a vyhodnocení. Ty jim poskytuje platforma Barracuda PhishLine, která představuje komplexní řešení výše uvedených potřeb.

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.