Ready Player One: Oasis od HTC Vive získává nový prémiový obsah

Balíček DLC Elite Gunter Pack doplňuje do hry hodiny zábavy a je dostupný již dnes v obchodě Viveport i v rámci předplatného Viveport Subscription.

Praha, 6. listopadu 2018 – HTC dnes představilo nový update pro hru Ready Player One: OASIS inspirovanou snímkem Ready Player One režiséra Stevena Spielberga. Rozšíření oblíbeného titulu hráčům přináší nové levely, prostředí i bossy. DLC Elite Gunter Pack je nyní dostupné pro HTC Vive v obchodě Viveport za cenu 599 Kč (22,99 €) a také jako součást předplatného Viveport Subscription v titulu Ready Player One: OASIS – Elite Gunter Edition.

„Ready Player One: OASIS se řadí mezi nejoblíbenější tituly, které si získaly pozornost VR komunity,“ říká generální ředitel Vive Studios Joel Breton. „Proto jsme ve spolupráci s našimi spřátelenými vývojáři vytvořili rozšíření, které dá fanouškům titulu Ready Player One možnost, ponořit se do jeho barvitého světa ještě hlouběji.“

HTC Vive se spojilo s mnoha uznávanými VR vývojáři, kteří ve spolupráci s Vive Studios vytvořili rozšíření pro níže uvedené tituly:

  • Battle for the OASIS
    Titul, v němž hráči brání svět OASIS před vlnami IOI Sixerů, byl doplněn o 8 levelů. V rámci boje o udržení kontroly nad Anorakovým hradem potkají hráči i 8 nových bossů.
    Vývojářské studio: Steel Wool Studios
  • Gauntlet
    Průchod zdánlivě nekonečným žalářem zážitku Gauntlet, při němž se hráči musí bránit nemrtvým byl také rozšířen. Hráči se mohou těšit nejen na nové levely, ale i na power-upy a nová prostředí.
    Vývojářské studio: Directive Games
  • Smash
    Devět nových levelů přináší DLC i do pocty arkádovým hrám z 80. let, které tolik miloval autor simulace OASIS James Halliday. Hráči tak svou koordinaci oko-ruka budou moci posunout na ještě vyšší úroveň.
    Vývojářské studio: 2 Bears Studio
  • Fracture
    Obohacena byla i hra Fracture, slibující zlepšení prostorové představivosti a reflexů. VR verze populární hry z 80. let Breakout známé i pod názvy Brick smasher, nebo Alleyway se dočkala více než 20 nových úrovní.
    Vývojářské studio: 2 Bears Studio

„Ready Player One: OASIS je jedna z nejstahovanějších aplikací v obchodě Viveport“ říká president obchodu Viveport Rikard Steiber. „Mám radost, že se podařilo přinést rozšíření do programu Viveport Subscriptions a zprostředkovat předplatitelům další dobrodružství z universa Ready Player One, aniž by museli cokoliv připlácet.“

Uživatelé HTC Vive mohu DLC Elite Gunter Pack zakoupit v obchodě Viveport za cenu 599 Kč (22,99 €). Předplatitelé Viveport Subscription ho mohou bezplatně zařadit mezi svých 5 titulů v rámci předplatného. To platí i pro nově registrované, kteří mohou do světa Ready Player One vstoupit v rámci testovacího 14denního období zcela bezplatně.

O systému virtuální reality HTC Vive™

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Vive přináší, díky nastavitelnému headsetu, dvěma bezdrátovým ovladačům s HD haptickou odezvou a preciznímu snímáním pohybu v rozsahu 360°, ohromující vizuální zážitek a možnost přirozené interakce s virtuálním prostředím. Zároveň systém umožňuje bezdrátové spojeníí s mobilním telefonem a přenos jeho nejdůležitějších funkcí do virtuální reality, stejně jako propojení s reálným světem pomocí vestavěné kamery. Tyto technologie praktickým způsobem zvyšují bezpečnost a umožňují bezstarostné ponoření do virtuální reality, díky kterému hráče virtuální světy zprostředkované systémem HTC Vive pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně. Více informací na www.htcvive.com.

O Ready Player One

Nejnovější snímek Stevena Spielberga je akčním sci-fi dobrodružstvím na motivy stejnojmenného bestselleru Ernesta Clinea. Ten se podílel i na psaní scénáře, na kterém spolupracoval se Zakem Pennem, z jehož pera pochází i filmy Poslední akční hrdina, X-Men 2 nebo příběh filmu Avengers. Pod produkci se podepsali Donald De Line, Kristie Macosko Krieger, Steven Spielberg a Dan Farah spolu s exekutivními producenty Adamem Somnerem, Danielem Lupi, Chrisem deFaria a Brucem Bermanem. O herecké výkony se postarali Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Philip Zhao, Win Morisaki, Hannah John-Kamen a Simon Pegg s Markem Rylancem.

Warner Bros. Pictures a Amblin Entertainment představují, ve spolupráci s Village Roadshow Pictures, Amblin Production a De Line Pictures Production film Stevena Spielberga “Ready Player One.”  Premiéra se odehraje 29.3.2018 ve 2D a 3D ve vybraných kinech a sálech IMAX®, snímek bude distribuován společností Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Entertainment Company a ve vybraných regionech společností Village Roadshow Pictures. Film nese označení PG-13.

Readyplayeronemovie.com