CBRE: Miroslava Misíková se stala novou Head of Marketing

Praha, 7. listopadu 2018 – Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, oznámila, že se novou Head of Marketing CBRE stala Miroslava Misíková, která přišla ze společnosti Vodafone.

Pracovní agendu Head of Marketing CBRE převzala Miroslava Misíková po Petře Lávičkové, která se nyní věnuje mateřským povinnostem. Hlavním úkolem nové šéfky marketingu bude nejen zvýšení znalosti značky CBRE, ale také vytvoření jednotné komunikace společnosti.

Ve své nové pozici bych se ráda zaměřila na ucelenou marketingovou strategii, jejíž hlavním cílem bude propagace značky CBRE a posílení povědomí o jednotlivých službách, které firma nabízí,“ říká Miroslava Misíková, Head of Marketing společnosti CBRE.

Když jsem začal hledat kandidáty na tuto roli, prošel jsem nejúspěšnější marketingové projekty v České republice z posledních let, abych posléze identifikoval osobu, která stojí za jejích úspěchem. Velmi mě bavila znuděná kočka v kampani banky GE Money, a proto jsem oslovil Mirku, která je její duchovní matkou. Jsem velmi rád, že nakonec přijala nabídku připojit se k CBRE a těším se na spolupráci a nový směr v našich marketingových projektech,“ vysvětluje Richard Curran, Managing Director společnosti CBRE.

Během své dvacetileté kariéry působila Miroslava Misíková v reklamní agentuře MARK/BBDO a Leo Burnett, dále v Komerční bance, Citibank nebo GE Money. Získala nespočet zkušeností v oblasti B2B i B2C marketingu, řízení značky, reklamy, komunikace a CSR. Mezi její největší úspěchy patří rebranding skupiny GE Money v ČR na Moneta Money a tvorba známého reklamního konceptu “kocour”, který úspěšně funguje již šestým rokem.

CBRE News – Facebook

CBRE Czech Republic Linkedin

CBRE Zasedačka roku – Facebook, Linkedin, Instagram

Art of Space: Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram

O CBRE

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2017). S přibližně 80 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 450 poboček po celém světě. Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb, které zahrnují project management; property management; investment management; oceňování nemovitostí; pronájem nemovitostí; průzkumy trhu a strategické poradenství. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,4 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.