HoppyGo Business: Prémiové vozy Volkswagen Financial Services s doručením od DoDo Car

  • Spuštění nové služby pro náročné zákazníky
  • Zařazení prémiových vozů z flotily Volkswagen Financial Services
  • HoppyGo spolupracuje se startupem DoDo

Praha 7. listopadu 2018: Peer-to-peer carsharing HoppyGo uvádí prémiovou službu HoppyGo Business. V nabídce vozů k pronájmu, která aktuálně čítá více jak tisíc položek, byly nově zařazeny zánovní automobily společnosti Volkswagen Financial Services. S předáním vozů i případným servisem bude řidičům v Praze a okolí pomáhat asistenční služba DoDo.

V nabídce HoppyGo, fungující pod záštitou ŠKODA AUTO DigiLab a Leo Express, řidiči nově naleznou zánovní vozy značky ŠKODA v čele se dvěma modely Superb ve výbavě Laurin & Klement. Všechny automobily, které jsou určeny i pro ty nejnáročnější zákazníky, mají prémiovou výbavu a jsou v perfektním technickém stavu, s maximálně 50 tisíci najetými kilometry a do dvou let stáří. Vozy jsou vždy předávány v bezvadném stavu a s plnou nádrží.

„S Volkswagen Financial Services zahajujeme první významný B2B/C model spolupráce. Nejenže tak vytváříme novou B2C platformu, ale zároveň rozšiřujeme nabídku prémiových vozů, což nám umožňuje cílit i na ty nejnáročnější zákazníky – včetně těch firemních,“ dodává Jan Charouz, CEO HoppyGo.

Díky zařazení vozů do HoppyGo nabízí služba Volkswagen Financial Services zákazníkům automobily, u kterých skončil operativní leasing a dosud nemají nového majitele. Potenciální zájemci o vůz tak mají jedinečnou možnost si ho jednoduše vyzkoušet předem.

„Jsme rádi, že máme možnost efektivně využít náš vozový park, který zatím čeká na majitele,“ dodává Erik Kaiser z VW Financial Services.

Prémiové vozy budou v aplikaci označeny štítkem HoppyGo Business. Zájemcům pomůže s jejich předáváním i přebíráním asistenční služba DoDo, která vůz doručí na místo určení podle přání řidiče. Nájemci zároveň budou moci využít i doplňkovou službu DoDo Car, která přebírá veškerou péči o vůz včetně jednoduchých servisních úkonů. Služba je dostupná pro Prahu a okolí, v blízké budoucnosti se rozšíří i do dalších měst ČR.

„Péče související s provozem automobilu bývá časově i finančně dost náročná. Proto fandíme trendu carsharingu a jsme rádi, že můžeme být součástí projektu HoppyGo Business. V souvislosti s naší službou DoDo Car se tak pro zákazníka péče o automobil sníží na absolutní minimum,“ doplňuje dodává Martin Marek, Business unit director ze startupu DoDo.