Tipy na dárky – Vánoce 2018

Pro ni

Bezdrátová sportovní sluchátka Bose SoundSport Free
Pokud chcete udělat radost vášnivé sportovkyni, obdarujte ji absolutně bezdrátovými sluchátky legendárního výrobce Bose. Z pohledu kvality zvuku se dle mnoha testů jedná o nejlepší volbu v této kategorii. Pevně drží v uších i při aktivním sportování, a navíc skvěle vypadají. Jsou odolná vůči vodě i potu, takže je hned tak něco nerozhodí.
Cena: 5 200 Kč

Aktivní špunty do uší proti chrápání a pro lepší usínání – Bose SleepBuds
Speciální (ne)sluchátka, která nejsou určena pro poslech hudby, ale pro klidný spánek oproštěný od rušení vnějšími vlivy, jako je hluk z ulice, chrápání partnera nebo dokonce poruchy usínání. K docílení kýženého efektu využívají technologii „Noise masking“, která je založena na psychologii lidského vnímání a využívá speciálně navržené a testované zvuky. Pracují s principem lidského vnímání, při němž jsou rušivé vnější zvuky potlačeny jiným, bližším tichým zvukem, který zároveň pomáhá utlumit mozkovou aktivitu, která nám často brání v usínání. Jsou velmi malé a spolu s miniaturními vyjímatelnými reprodukrorky se vejdou do uší tak, že nepřekážejí ani při spaní na boku.
Cena: 6 990 Kč

Růžový mobilní přehrávač hudby Pioneer XDP-02U
Ženě, která má ráda opravdu kvalitní hudební reprodukci, uděláte radost stylovým hudebním přehrávačem s vysokým frekvenčním rozsahem a slyšitelností všech detailů a nuancí, na kterých si dali tvůrci ve studiu záležet. Pro ty, kteří poslouchají hudbu často na cestách, je důležité krásné kapesní řešení. Kromě růžové je k dispozici bílé unisex provedení a tmavě modré, které potěší pro změnu muže. Pioneer XDP-02U byl letošní porotou EISA označen za nejlepší mobilní hudební přehrávač roku.
Cena: 8 700 Kč

Elegantní fitness náramek Deveroux H5
Fitness náramek Deveroux H5 slouží k monitorování fyzických aktivit a pomáhá v motivaci k pokrokům. Oproti staršímu modelu má navíc i mód pro plavání. Nabízí okamžité i celodenní sledování tepu, krokoměr, přibližnou nachozenou vzdálenost a spálené kalorie. Díky kompatibilitě se systémy iOS a Android můžete všechny naměřené údaje přenášet do mobilního telefonu.
Cena: 1 090 Kč  

Zrcátko a skleněný mini telefon v jednom – Geecoo Mini 1
Dámy, které s sebou nechtějí nosit při některých příležitostech velký smartphone, potěší stylový mini telefon Geeco Mini 1 vyrobený z tvrzeného skla, který v neaktivním stavu připomíná oboustranné zrcátko. Po zapnutí umožňuje telefonování, komunikaci pomocí SMS či WhatsApp a také poslech hudby. Telefon kombinuje na první pohled neviditelná tradiční tlačítka a malý displej. To vše se přitom objeví až při aktivaci přístroje. Skvěle poslouží jako druhý telefon pro vybrané příležitosti.
Cena: 990 Kč

Pro něj

Gramofon Elac Miracord 50 – nástupce ikonické řady gramofonů
Skvělý dárek pro muže a současně designový doplněk domácnosti. Dosud nejdostupnější gramofon ikonické řady Miracord, kterou představil Elac světu již v roce 1947. Elac Miracord 50 se kromě vynikajícího poměru cena/výkon vyznačuje použitím osvědčených technologií a díky vestavěnému předzesilovači také možností univerzálního použití v kombinaci s dalšími zařízeními. Připojit tak lze téměř k jakémukoli dalšímu zařízení, jako je výkonový zesilovač, aktivní regálová repro sestava či dokonce přenosné reproduktory s linkovým vstupem.
Cena: 12 990 Kč

Moderní audio systém all-in-one Pioneer NC-50 DAB – včetně streamingu z internetu
Muže, který si potrpí na kvalitní reprodukci hudby potěší high-end systém NC-50 DAB. V elegantním pouzdře klasického hi-fi provedení nabízí vše pro soudobý poslech: zesilovač, CD přehrávač, síťový přehrávač, rozhlasový tuner i internetové rádio, integrované služby streamingu hudby z internetu (prostřednictvím služeb Spotify, TIDAL, and Deezer) a možnost bezdrátového přehrávání hudby z telefonů a tabletů. Pro přehrávání veškeré hudby uložené v digitálních formátech je vybaven dvěma oddělenými kanály se špičkovými DAC převodníky. Vestavěný zesilovač odpovídá třídě High Fidelity Class D.
Cena: 17 890 Kč

Špičková sluchátka beyerdynamic Aventho Wireless – přizpůsobí reprodukci sluchu uživatele
Tato uzavřená sluchátka jsou vrcholným výsledkem vývoje zvukových inženýrů z německého Heilbronnu. Zvuk zajišťují oceňované měniče Tesla a bezdrátová verze Wireless nabízí unikátní možnost optimalizace zvukových vlastností pro každého individuálně. Uživatel poslechovou zkouškou sám určí, která frekvenční pásma vnímá silněji a která naopak méně. Po absolvování tohoto osobního testu sluchu je upraven ekvalizér sluchátek beyerdynamic Aventho Wireless tak, že zdůrazní frekvence, v nichž má uživatel sluchový propad a naopak.
Cena: 11 500 Kč

Bose Home Speaker 500 – chytré ozvučení domácnosti
Kromě intenzivního zvukového zážitku umožňuje snadný bezdrátový rozvod hudby po domě či bytě a nabízí služby digitální asistentky Amazon Alexa. Spolu s dalšími aktualizacemi software přibude také Google Assistant a AirPlay 2. Do každé místnosti, kterou chcete ozvučit, zvolíte nejvhodnější chytrý reproduktor Bose a po instalaci aplikace do vašeho chytrého telefonu propojíte jednoduše všechny přístroje do jediného audio systému, který ozvučí jednotně celý obytný prostor.
Cena: 11 990 Kč

Pro teenagery

Bose SoundLink Micro – malinký reproduktor s velkým zvukem
Hudba v dlani, malý a odolný – tak by se dal charakterizovat tenhle Bluetooth reproduktor. Je testován tak, aby odolal ponoření do mýdlové, chlorované, a dokonce slané vody. Bezstarostný poslech na pláži umožňuje také jeho prachotěsné provedení. Kromě toho je připraven na obě strany teplotních extrémů – na vysoká horka v létě i mrazy v zimě na horách. Jak je u Bose zvykem, zvukové vlastnosti reproduktoru v oblasti hlasitosti, čistoty reprodukce i výrazných basů vysoce předčí očekávání posluchačů při porovnání jeho velikostí.
Cena: 2 990 Kč       

Bose SoundLink Revolve – intenzivní přenosný zvuk, který hraje do všech stran
S tímhle reproduktorem je snadné dobře rozjet a ozvučit vnitřní i outdoorovou party včetně doprovodu k tanci. Hraje do všech stran a díky závitu vestavěném v jeho dnu ho můžete instalovat v úrovni uší posluchačů na fotografický stojan. Zajistí adekvátní hlasitost a je odolný vůči postříkání. Velmi praktická je také možnost zapojit pomocí aplikace dva libovolné reproduktory Bose SoundLink v rámci dosahu Bluetooth do jednoho celku, přičemž můžou hrát ve stereo módu.
Cena: 5 290 Kč

Chytrá přilba Livall BH51 – přivolá pomoci při nehodě, má blinkry i reproduktory
Chytrá elektronika proniká do všech oblastí, včetně sportu. Mimořádně praktické vlastnosti nabízí chytré přilby Livall. Model Livall BH51 je designován nejen pro cyklistiku, ale široké sportovní využití, umožňuje bezpečně telefonovat, poslouchat hudbu, využívat vestavěné světlo i blinkry, a navíc přivolá automaticky pomoc v případě vážné nehody.
Cena: 3 790 Kč

Bezdrátová Hi-Res sluchátka Pioneer SE-MS7BT
Tato precizně zpracovaná a pohodlná uzavřená sluchátka tvoří cenově atraktivní vstupní bránu do světa zvuku označovaného jako Hi-Res. Jsou připravena odpovídajícím způsobem přehrát i vysoce kvalitní Hi-Res nahrávky, které jsou uloženy v kvalitě přesahující standard používaný pro ukládání hudby na CD. Vyrovnaná reprodukce s odpovídajícím basovým podkresem v bezdrátovém Bluetooth provedení, které podporuje audio standard Qualcomm® aptX™, jenž vychází vstříc přehrávání hudby uložené ve vyšší kvalitě, než jakou nabízí většina běžně používaných MP3 nahrávek.  
Cena: 3 290 Kč

Outdoor fitness náramek Deveroux P5 – zaznamená trasu výletu včetně převýšení  
Cenově atraktivní fitness náramek Deveroux P5 nabízí ve spolupráci s vestavěným GPS čipem kromě všech běžných funkcí (počítání kroků, spálených kalorií a měření tepové frekvence) také sledování trasy a převýšení během výletu, barometr, teploměr a mnoho dalších funkcí. Tento náramek se speciálními režimy pro chůzi, běh, jízdu na kole a turistiku optimalizuje výpočet spalování kalorií pro danou aktivitu.
Cena: 1 690 Kč