Canon spustil zimní cashback. Zákazníci po nákupu dostanou zpět až 7 500 Kč

Praha, 8. listopadu 2018Společnost Canon, přední výrobce zobrazovací techniky, spustila pro své zákazníky

speciální prodejní akci, při které vrací až 7500 Kč zpět při koupi vybraných modelů fotoaparátů, videokamer, objektivů nebo tiskáren. Akce probíhá již nyní až do 31. 1. 2019.

Stačí si v tomto termínu ve vybraných prodejnách zakoupit produkt, zaregistrovat ho a příslušná částka bude majiteli nového produktu vrácena na účet.

Úplný seznam prodejců, produktů a podrobnější informace k akci včetně registračního formuláře naleznete na https://www.canon.cz/cashback/winter-cashback/#wtb.

V rámci zimního cashbacku můžete zakoupit objektiv EF100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM. Při jeho pořízení v rámci akce zákazník dostane zpět 7 500 Kč. Je dokonalou volbou pro fotografy, kteří cestují nalehko a mají místo jen na jeden teleobjektiv. Rozsah zoomu 100–400 mm se výborně hodí k fotografování sportu nebo přírody – umí přiblížit i vzdálené objekty a pohotově reaguje i v rychle se měnících podmínkách.

Dalším z řady zvýhodněných produktů je i tiskárna Canon SELPHY CP1300, která se pyšní svou neuvěřitelnou rychlostí tisku v kvalitě fotolaboratoře z chytrých zařízení a dalších přístrojů. Vytváří mimořádně kvalitní a odolné výtisky z kompatibilních chytrých zařízení, fotoaparátů apod. Při koupi této tiskárny nový majitel dostane zpět 500 Kč.

O společnosti Canon Europe

Canon Europe je zastoupení japonské společnosti Canon Inc., globálního poskytovatele technologií a služeb z oblasti zpracování obrazu a jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších značek na světě. Canon Europe působí ve 120 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 19 tisíc lidí. Na celkových celosvětových příjmech společnosti Canon se Canon Europe podílí přibližně jednou třetinou.

Společnost Canon Inc. byla založena v roce 1937 a lídrem ve zpracování obrazu je po celých 80 let. Jejím cílem je podněcovat k neustálému překonávání možností využití obrazu a prostřednictvím technologických inovací v široké škále oblastí – od fotoaparátů přes komerční tiskárny a firemní konzultační služby až po zdravotnická zařízení – obohacuje Canon životy běžných lidí i firem.

Pozitivní vliv společnosti Canon na oblast technologií a služeb z oblasti zpracování obrazu neustále roste. Svědčí o tom i sociální a environmentální přínosy, za kterými stojí jak zaměstnanci, tak i produkty značky Canon, a představují důkaz úspěšnosti podnikové filosofie Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.