Netradiční výměna životů: Dara Rolins si vyzkoušela adrenalin v oblacích, na parketu ji vystřídal akrobatický pilot

Zpěvačka Dara Rolins a akrobatický pilot Martin Šonka si v novém virálním videu na jeden den prohodili své životy. Asistoval jim u toho nejnovější smartphone Huawei Mate 20 Pro a cílem bylo zjistit, zdali je možné se špičkovou technologií zvládnout dva absolutně rozdílné životní styly.

Ve videospotu usedá Dara do akrobatického letounu poté, co dostane intenzivní školení a slušivou leteckou kombinézu. Pomocí foťáku s několikanásobným zoomem si důležité poznámky ukládá do telefonu, aby je mohla později využít přímo v kokpitu letadla.

„Akrobatické létání registruji, ale až donedávna jsem absolutně netušila, že mezi světovou špičku patří český pilot Martin Šonka. Jsem ‚jen‘ žena, snad mi Martin moji upřímnost odpustí. O to větší radost jsem měla z možnosti potkat se s ním osobně a být na návštěvě v jeho absolutně fascinujícím světě. Mám slabost pro talentované lidi a když je navíc někdo tak obyčejně lidský k tomu, tak se s ním skvěle spolupracuje. O to víc mě spojení nás dvou a revolučního telefonu Huawei Mate 20 Pro opravdu nesmírně těší,” sdělila s nadšením Dara Rolins.

Martin naopak tráví čas na taneční palubovce a snaží se s trenérkou natrénovat taneční kreace pro večerní vystoupení. Pro lepší pochopení tanečních prvků využívá funkci zpomaleného pohybu.

“V první řadě je to nádherný telefon, líbí se mi jeho design! Hlavně mám ale rád nové technologie. Při vývoji našeho závodního letadla se snažíme využívat ty nejlepší a nejmodernější prostředky, abychom byli úspěšní, bez toho to dnes zkrátka nejde. A jsem rád, když mi nové technologie pomáhají i v každodenním životě, v dnešním světě je to neocenitelný pomocník,” pochvaluje si nejnovější model Martin Šonka.

Spálenou energii je třeba doplnit hned po tréninku, ale jak nejlépe zjistit, kolik má například takový banán kalorií. Není nic jednoduššího, než to nechat na Mate 20 Pro. Díky němu se to Martin v mžiku dozví pomocí funkce identifikace objektu.

Huawei Mate 20 Pro posunul moje představy o vychytaném telefonu ještě dál. Je radost ho držet v ruce, pracovat s ním, fotit a užívat si všechny ty nové a další vymoženosti,” dodala Rolins.

Oba ambasadoři Huawei celý den makají a snaží se toho druhého zastoupit, jak nejlépe zvládnou a i přesto, že mají k dispozici špičkového pomocníka v podobě modelu Mate 20 Pro na konci tohoto příběhu je jasné, že lidský talent nahradit nelze.

“Zaujalo mě, jak může být špičkový chytrý telefon pojítkem mezi světy, které spolu vlastně nemají téměř nic společného a jsou vzájemně naprosto odlišné. A jak vám pomůže se v neznámém světě rychle zorientovat. Je to zajímavá zkušenost a opět zase z jiného pohledu potvrzuje, jak moc užitečný pomocník pro každého člověka to může být,” doplnil Šonka.

Spojení Dary Rolins a Martin Šonky nebylo samoúčelné, protože oba ztělesňují stejné hodnoty, které značka Huawei sama prezentuje.  

Video Dary Rolins a Martina Šonky: https://www.youtube.com/watch?v=ir3o5Dh8QcE

– – –

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.