Taxify v Česku zavádí novou kategorii Comfort

Aplikace Taxify, která své služby v České republice nabízí v Praze, Českých Budějovicích, Plzni, Olomouci a Ostravě, spouští kategorii Comfort. V jejím rámci mohou své služby poskytovat pouze partnerští řidiči využívající vozy vyšší třídy. Byla spuštěna v reakci na silnou poptávku jak ze strany cestujících hledajících ty nejpohodlnější vozy, tak řidičů, kterým díky vyšší kategorii narostou výdělky.

2018-11-08 17_57_14-Taxify - Praha.png

“Touto službou cílíme na nejnáročnější uživatele, kteří se nechtějí pouze za výhodnou cenu dostat ve městě z bodu A do bodu B, ale požadují v průběhu přepravy servis a péči na nejvyšší úrovni. Neméně nás těší, že řidičům, kteří splní vstupní podmínky, můžeme dát možnost ještě větších výdělků,” vysvětluje Roman Sysel, šéf Taxify v České republice a na Slovensku.

Za jízdu v této kategorii cestující zaplatí v základním tarifu 30 Kč jako nástupní sazbu, dále pak 12,90 Kč/km a 4 Kč za každou minutu přepravy. Minimální jízdné bude 80 Kč. Cestující, kteří si objednají tento druh odvozu s Taxify, se mohou svézt s vozy vyšší střední a vyšší třídy. Konkrétně se jedná o taková auta jako Porsche Panamera, Škoda Superb nebo Mercedes-Benz třídy E.

O Taxify

Taxify je aplikace propojující řidiče s cestujícími. Vznikla v Talinnu, kde má také sídlo. V současné době působí ve více než 20 zemích v Evropě, na Blízkém východě, v Africe a  Střední Americe. Po celém světě pro Taxify pracuje tým přesahující 200 lidí. Mnozí z nich dříve působili ve firmách typu Skype, TransferWise nebo Google. Nyní je nejrychleji rostoucí aplikací svého druhu v Evropě. V srpnu 2017 Taxify ohlásila uzavření strategického partnerství s platformou Didi Chuxing. Jeho cílem je zvětšení tržního podílu v Evropě a Africe. Aplikace je dostupná pro mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS. Zakladatelem a CEO je Markus Villig.

 

Kontakt pro novináře:

Rubikon PR

Jan Novosad

Mobil: 606 057 539

E-mail: jan.novosad@rubikonpr.cz