Zamilujte se do robota, který vám ušetří čas

Ačkoli jsou Vánoce svátky klidu a pohody, někteří z nás si je nedokáží představit také bez pořádného vánočního úklidu. Nechte tento rok (i ty další) uklízení na robotech a užijte si vánoční atmosféru se svými blízkými naplno! Naším tipem na pomocníka je nový model vysavače iRobot Roomba e5, který vám ušetří čas nejen o Vánocích, ale také po celý rok.

Děsí vás představa, že opět trávíte několik hodin kmitáním se smetákem místo toho, abyste se věnovali věcem, které vás opravdu baví? Ušetřete si práci a objevte kouzlo robotických pomocníků. Jedním z nich je nový model vysavače iRobot Roomba e5.

Robotický vysavač už dávno není jen snem budoucnosti, šikovný pomocník vám pomůže udržet domácnost bez jediného smítka každý den. Díky tomu vám zbyde více času na rodinu i přátele. Jen si to představte – bavíte se venku, zatímco u vás doma se už pilně uklízí. No není to sen?

„Uklízejte“ odkudkoli

Roomba e5 navíc nabízí i další užitečné funkce. S mobilní aplikací iRobot HOME si můžete nastavit úklid kdykoli a odkudkoli. Zatímco vy jste mimo domov, váš robotický miláček mezitím pilně brázdí prostor křížem krážem, abyste se vždy vrátili do uklizeného domova.

Navíc se nemusíte bát, že by se mu ve vaší nepřítomnosti něco stalo. Díky chytrým senzorům se Roomba obratně vyhne schodům a dalším překážkám, a dokonce zvládne i vyvýšeniny do 1,5 cm.

Sen nejednoho alergika

Jste alergik? „É pětka“ vás potěší! Tento model využívá filtr AeroForce®, který dokáže zachytit i nejjemnější prachové částice a alergeny. Roomba navíc nevíří prach, takže ani při vysávání ve vaší přítomnosti se nemusíte bát alergických reakcí.

Zvířata ho milují

Robotický vysavač se bude náramně hodit i domácnostem, ve kterých vládne chlupatý mazlíček. Roomba si totiž skvěle poradí se zvířecími chlupy i třeba zbytky granulek. Zkrátka vysavač Roomba e5 si nakonec oblíbíte natolik, že se stane plnohodnotným členem vaší rodiny.

Tip na dárek

Pokud stále hledáte vhodný dárek pro své blízké, Roombou zaručeně nešlápnete vedle. Vedle výborného pomocníka do domácnosti tím totiž nadělíte především volný čas, který je k nezaplacení.

Výhody iRobot Roomba e5

  • iAdapt je chytrý navigační a řídicí systém úklidu. Za pomoci různých senzorů monitoruje prostor v místnosti 67x za sekundu a ve spojení se 40 předdefinovanými pohyby umožňuje inteligentně a s rozvahou reagovat na míru znečištění nebo tvar místnosti. Pokud zmonitoruje extrémně znečištěnou plochu, uklízí ji do té doby, dokud není zcela čistá.
  • Lze nastavit načasování úklidu, kdy chcete, aby probíhalo vysávání.
  • Program SPOT vám pomůže ve chvíli, kdy se na části podlahy udělá nepořádek. Roomba tak nebude muset vysávat celý prostor, ale zaměří se pouze na prostor o průměru 1 m.
  • Snadná údržba a ovládání zpříjemní používání robotického vysavače iRobot. Stačí pravidelně vysypávat a omývat sběrný koš, čistit kartáče a přední kolečko.
  • Efektivní filtr AeroForce® dokáže zachytit i nejjemnější prachové částice a alergeny. Je tak vhodný pro domácnosti s alergiky, které ochrání lépe než běžné filtry ve vysavačích.
  • Napájení probíhá v nabíjecí stanici, kam vysavač po splnění svého úkolu sám dojede a dobije si Li-Ion baterii.
  • Díky mobilní aplikaci iRobot HOME můžete vysavač ovládat odkudkoli.

Další informace se dozvíte na webu www.irobot.cz.