Zakládání e-mailových schránek ve službě Email Profi bude nyní jednodušší. Seznam.cz se stal registrátorem domén

Praha, 9. listopadu 2018 – Česká internetová jednička Seznam.cz spustila letos v červnu službu Email Profi, díky které mohou zejména živnostníci a drobní či střední podnikatelé využívat zcela zdarma e-mailové adresy s vlastní doménou. Od dnešního dne je navíc k dispozici zjednodušení v podobě možnosti zakoupit vlastní doménu přímo v administračním rozhraní služby Email Profi.

Seznam.cz se stal registrátorem v systému CZ.NIC, a umožňuje tak lidem registrovat domény s koncovkou „cz“. „Díky roli registrátora lidem umožníme zakoupit doménu přímo v Emailu Profi, ihned založit schránku a plně využívat všechny výhody služby,“ upřesňuje David Finger, produktový manažer Seznam.cz Email, a dodává, že cílem je lidem nabídnout jednoduchý systém, ve kterém je možné nejen doménu pohodlně zakoupit, ale navíc není potřeba řešit žádné složitější technické kroky. K dispozici je také možnost převést doménu dříve zakoupenou u jiného registrátora.       

Email Profi představuje možnost mít exkluzivní e-mail určený k profesionální obchodní komunikaci, a to ve známém prostředí Seznam.cz Emailu. Živnostníci, drobní a střední podnikatelé, spolky a zájmová sdružení i všichni, kdo tuto možnost využijí, mají příležitost těžit z tradičních, velmi kvalitních vlastností největšího českého freemailu. Mezi ty patří vysoká dostupnost, robustní antispamová ochrana, podpora v českém jazyce nebo propracované uživatelské rozhraní s řadou užitečných funkcí.