4K televizory Panasonic modelového roku 2018: aktualizace firmware pro Google Assistant a Amazon Alexa

Praha, Česká republika, 12. listopadu 2018 – Společnost Panasonic představila novou aktualizaci firmware pro chytré televize s rozlišením 4K na evropském trhu. Jejich majitelé mohou nyní využít podpory systémů Google Assistant a Amazon Alexa. Nyní lze tedy pro různé funkce použít hlasové příkazy – hlasem lze televizi zapnout či vypnout, přepínat kanály, měnit hlasitost a podobně.

Před aktualizací je nutné televizi připojit k internetu. Po otevření libovolné internetové aplikace (např. YouTube) se zobrazí vyskakovací okno s nabídkou na stažení aktualizace. Po instalaci nového firmwaru lze televizi bezdrátově propojit s libovolným reproduktorem kompatibilním s výše uvedenými systémy.

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky.

Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global.