Nové číslo exkluzivního magazínu E15 Premium – Osobnosti

Dnes vychází další speciál magazínu E15 Premium Osobnosti o byznysu. Jedná se o soubor 14 exkluzivních rozhovorů s inspirativními osobnostmi českého byznysu a hvězdou, která letos zazářila nejvíce. Ester.

Sotva třiadvacetiletá holka se známým příjmením Ledecká uchvátila na olympiádě nejen sportovní svět. Svým postojem ke vzdělání, kariéře i vydělávání peněz a budování značky kolem svého jména může inspirovat. Stejně jako byznysmeni, kteří v exkluzivním magazínu E15 Premium popisují, jak se dá vybudovat podnik od nuly a úspěšně ho provést světem.

„V Česku jsou ale i jiné hvězdy než ty sportovní. Jde o byznysmeny, kteří jsou pro republiku stejně důležití jako Ester přinášející radost. Ne-li důležitější,“ říká Hana Filipová, zástupkyně šéfredaktorky deníku E15 a vedoucí projektu E15 Premium Osobnosti. „Rozhodli jsme se přinést čtenářům magazín plný rozhovorů s lidmi, kteří přispívají k růstu ekonomiky, zaměstnávají tisíce lidí, přicházejí s inovacemi a novými nápady,“ dodává.

Příkladem je třeba Michal Strnad. Je skoro stejně starý jako Ester a po svém otci převzal řízení strojírenské skupiny Czechoslovak Group, jež zaměstnává přes osm tisíc lidí. Ondřej Fryc kdysi založil největší on-line nákupní galerii v Česku a teď se svým fondem Reflex Capital investuje do nových nápadů mladých start-upistů. Vít Kutnar vybudoval obřího prodejce stavebnin DEK se zhruba sto dvaceti pobočkami v Česku i na Slovensku. Původem Ital Alessandro Pasquale rozvíjí tradiční českou značku Karlovarských minerálních vod, pod jejíž hlavičkou se budou vyrábět i nápoje světových jmen. A je mnoho dalších.

Magazín je k dostání ve stáncích distributorů Relay a Geco, dále přes SMS prodej a na webových stránkách www.e15.cz.

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5  milionu čtenářů tisku a více než 7 milionu návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.