Společnost DPD je připravena na sezónu. Otevírá přes 750 výdejních míst ve spolupráci se Sazkou

Praha, 13. listopadu – Společnost DPD, přední přepravce v České republice i v Evropě, přináší svým zákazníkům významnou novinku v podobě nových více než 750 výdejních míst Pickup, která budou fungovat v rámci stávajících prodejen s terminálem Sazka.

2018-03-12 17_32_29-Přepravní společnost - přeprava zboží a zásilek _ DPD CZ


Celkový počet výdejních míst Pickup, která se nacházejí napříč Českou republikou, tak nyní výrazně stoupl na téměř 1 000. DPD si od tohoto kroku mimo jiné slibuje hladký průběh doručování zásilek ve vánoční špičce.

“Na sezónu se připravujeme vždy několik měsíců dopředu. S ohledem na každoroční nárůst počtu balíčků a obecně nedostatek pracovních sil v našem oboru jsme se rozhodli udělat toto zásadní opatření, které, jak věříme, povede k maximální spokojenosti našich zákazníků. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo najít zavedeného a spolehlivého partnera, jakým je právě Sazka,” vysvětluje Miloš Malaník, generální ředitel DPD CZ.

„V našich průzkumech dlouhodobě rostla poptávka po výdeji i podání balíků na našich obchodních místech. Spolu s DPD klademe důraz na jednoduchost služby pro zákazníky, proto k vyzvednutí balíčku stačí nadiktovat PIN, který zákazník obdrží v SMS. Další výhodou je dlouhá otevírací doba mnoha našich míst, a to i o víkendech,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel finančních a transakčních služeb společnosti Sazka.

Svůj balíček si samozřejmě mohou zákazníci nechat zaslat na jakékoli výdejní místo Pickup, nebo si zásilku přesměrovat v rámci aplikace DPD Kurýr na to, které mají nejblíže.  

O DPD

DPD CZ je součástí DPDgroup, druhé největší mezinárodní přepravní sítě v Evropě a třetí celosvětově. V České republice je společnost DPD přední poskytovatel přepravních služeb, který se 430 zaměstnanci a 900 kurýry doručí každoročně kolem 19,5 milionu zásilek. Díky inovativním technologiím, expertním znalostem a výborné péči o zákazníky poskytuje DPD nejlepší zkušenost s doručením všem svým zákazníkům. Inovativní službou Predict nastavuje společnost DPD nové standardy v doručování. Zákazník předem ví, kdy mu bude zásilka doručena s přesností na 1 hodinu. Zároveň si v aplikaci DPD Kurýr může změnit čas a místo doručení, jak mu vyhovuje. Jako součást DPDgroup může DPD CZ využít téměř 38 000 výdejních míst Pickup napříč celou Evropou a doručovat do 230 zemí po celém světě. DPDgroup, přepravní síť společnosti GeoPost, s pomocí více než 68 000 zaměstnanců doručuje denně až 4,8 miliony zásilek. GeoPost je mateřská společnost DPD vlastněná Le Groupe La Poste, která v roce 2017 vykázala tržby ve výši 24,1 miliard EUR.

více na: www.dpd.cz