CBRE zprostředkovala pronájem jedinečných prostor na Jungmannově náměstí v centru Prahy

Praha, 16. listopadu 2018 – Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, zprostředkovala pronájem unikátních obchodních prostor historického Ehlenova domu na Jungmannově náměstí v Praze. V polovině listopadu zde zahájil provoz FANN BEAUTY ATELIER, jedinečná kombinace tradiční parfumerie a concept storu s řadou kosmetických služeb pro nejnáročnější zákazníky.

„Jsem velmi rád, že jsme vlastníkovi budovy pomohli nalézt vhodného nájemce, který využije jedinečné prodejní prostory pro svoji vlajkovou prodejnu v historické části Prahy, skutečně reprezentativním způsobem, a přitáhne špičkovou klientelu.“ Říká Tomáš Krejcar, Senior Consultant v oddělení High Street Retail and Tenant Representation společnosti CBRE.

Ehlenův dům, multifunkční budova postavená v novorenesančním stylu ve druhé polovině 19. století staviteli Otto Ehlenem a Juliusem Kandertem se nachází přímo v centru Prahy mezi Jungmannovým náměstím a ulicí 28. října. Dům byl v roce 2012 citlivě rekonstruován a restaurován – dnes nabízí obchodní, kancelářské i bytové jednotky. „Díky spolupráci s High Street Retail oddělením společnosti CBRE se nám podařilo obsadit naše retailové prostory vlajkovou prodejnou FAnn v České Republice,“ říká Dejan Mansfeld-Rupnik, jednatel společnosti ECE European City Estates, která Ehlenův dům vlastní.

„Jsem přesvědčen, že FAnn Beauty Atelier bude dokonalým obrazem toho, že věci lze dělat i jinak, experimentovat a propojit zdánlivě nemožné. Zachovat původní koncept FAnn parfumerií a zároveň přinést nový, svěží vítr v podobě úžasného prostoru, unikátních značek, skvělého servisu a nabídnout tak našim zákazníkům něco zcela odlišeného, než na co byli u nás doposud zvyklí.“ říká Ing. Radek Voňavka, výkonný ředitel FAnn parfumerií.

Půvabný dvoupatrový prostor spojený unikátním schodištěm vytváří ideální prostředí pro reprezentativní FANN BEAUTY ATLIER. Exkluzivní dvoupatrová parfumerie a concept store Česko – slovenské společnosti FAnn nabídne při otevření premiéru 16 světových značek s přesahem do ekologie či charity. V horním patře pak nechybí komfortní VIP zóna pro individuální poradenství v oblasti pečující kosmetiky. Zákaznice a zákazníci zde naleznou také unikátní koutek Made in Czechoslovakia zaměřený výhradně na českou a slovenskou kosmetiku, séra připravovaná na míru dle konkrétní pleti, nebo speciální certifikovaný švýcarský přístroj sloužící k podrobné analýze stavu pokožky.

CBRE Czech Republic Facebook Linkedin, Twitter

CBRE Zasedačka roku – Facebook, Linkedin, Instagram

Art of Space: Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram

O CBRE

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2017). S přibližně 80 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 450 poboček po celém světě. Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb, které zahrnují project management; property management; investment management; oceňování nemovitostí; pronájem nemovitostí; průzkumy trhu a strategické poradenství. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,4 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.