ADATA představuje ultimátní 3D QLC NAND SSD disk SU630

Skvělý výkon za cenu, která donutí pevné disky k pláči

Praha, Česká republika – 19. listopadu 2018 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných paměťových modulů DRAM a mobilního příslušenství, dnes uvedl 2.5” SSD disk SATA SU630, který potvrzuje expanzi firmy ADATA do oblasti 3D QLC NAND flash disků. Díky novým generacím technologií QLC (Quad-Level Cell) 3D NAND Flash nabízí SU630 špičkový výkon a perfektní spolehlivost za dobrou cenu. Stává se tak cenově dostupnou alternativou pro klasické pevné disky.

Dostupnost a ceny v ČR
SU630 bude v ČR dostupný v prosinci 2019 za doporučené koncové ceny:
240GB – 949 Kč
480GB – 1699 Kč
960GB – 3299 Kč

Výkon a spolehlivost za rozumnou cenu

SU630 nabízí excelentní výkon, aniž by zájemce odradil vyšší cenou, jak je u jiných SSD disků zvykem. Klasické pevné disky se teď budou muset hodně snažit, když přišly o svou cenovou výhodu! SU630 bude k dispozici v kapacitě 240 GB, 480 GB a 960 GB. Vysoký výkon a špičkovou spolehlivost zajistí technologie 3D QLC NAND Flash a třívrstvé TLC. Další zvýšení výkonu má na svědomí SLC Caching, takže SU630 dokáže pohodlně přenášet soubory díky rychlostem až 520 MB/s pro čtení a 450 MB/s pro zápis. Data budou na disku dobře chráněna zejména díky odolnosti proti nárazům až do 1 500 G/0.5 ms. V blížící se zimě se může hodit i schopnost odolat rychlým teplotním změnám v rozsahu 0°C ~ 70°C. Oproti klasickým pevným diskům je SSD samozřejmě výrazně energeticky úspornější.  

Oprava chyb pomocí LDPC, aplikace SSD Toolbox a Migration Utility

Díky podpoře opravného kódu LDPC (Low-Density Parity-Check) umí SU630 detekovat a opravit chyby v datech, což prodlouží životnost disku. Kromě toho získá každý majitel SU630 možnost stáhnout si bezplatné aplikace ADATA SSD Toolbox a Migration Utility. SSD Toolbox umí u SU630 zjistit aktuální stav, opotřebení a odhadovanou životnost. Migration Utility pomůže hlavně těm, kteří chtějí přejít z pevného disku na SSD. Snadno a jednoduše přenese data z jednoho disku na druhý, a to včetně operačního systému.

O společnosti ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Maskotem značky ADATA je kolibřík, který reprezentuje odhodlání společnosti inovovat a zlepšovat lidské životy. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.